سلام خدمت شما دوست عزیز . اینترنتی که در اختیار شما قراره قرار بگیره سرعت آپلود چقدر داره ؟
معمولا سرویس دهنده های اینترنتی سرعت آپلود تا یک مگابیت رو میدن که برای سایت اصلا مناسب نیست .
بحث کانفیگ های سرور هم وسط میاد .
اگر اینترنتتون قطع و وصلی داشته باشه سایت داون خواهد شد .
در این مورد دوستی قرار بود سروری داخل خونشون راه اندازی کنن و شرکتی توی تهران این کارو انجام میداد که کابلی شخصی میکشید و پورت یک گیگابیت میداد فک کنم به محل مورد نظر . که البته میگفت از سمت مخابرات هم نیست اما دقیقا یادم نیست . اما قیمتی که میگفتن بالای ده میلیون تومن بود سالانه که اصلا خب نمیصرفه .
توی محل هم میشه سروری راه اندازی کرد با هارد مناسب . مین برد باید قوی باشه حالا اگر قطعات دیگه قوی نباشن . چون بحث همیشه روشن بودنش هست . هارد هم اس اس دی و یا هارد های گیمینگ مثل وسترن خاویار .
نیازی به رک نیست . اما خنک سازی رو نباید فراموش کنید . اون اتاق باید همیشه خنک باشه و کمی سرد . چون قطعات قراره همیشه روشن باشن .
بک آپ هم نباید فراموش بشه . یک هارد اضافی روی سیستم برای کپی کردن اطلاعات روی هارد دیگه به عنوان بک آپ .
شاید اگر من این کارو میکردم دوتا سیستم شبیه هم داشتم که اگر برای سیستم دیگه مشکلی پیش اومد سریع این یکی دیگه رو وصل کنم تا سایتا داون نباشه تا مشکل رفع بشه . یا هر ماه یکی از سیستم ها روشن باشه که مسلما باید اطلاعاتشون شبیه هم باشه .
اما نمیشه خیلی تخصصی در آوردش .
همیشه احتمال نقص و داون شدنش هست .
همین الانی که دارم پیام میدم ، سرویس دهنده ی هاست ایرانی من ، چهار تا سایتمو فرستاده هوا و بک آپی هم نمیده.
سایت در لحطه کار میکنه و کاربر کاری به تخصص ما نداره و کیفیت رو میخواد . پس توی لحظه کار باید حرفه ای تحویل داده بشه . یعنی هر ثانیه ، حرفه باید لمس بشه .
اگر اطلاعاتی دارید که نمیخواید سرویس دهنده های ایرانی اونو پشتیبانی کنن که بتونن بخونن یا به سورس دسترسی داشته باشن ، سرویس دهنده های خارجی بد نیستن .
شرمنده اطلاعات مفید تری نتونستم بدم .