نقل قول نوشته اصلی توسط j0k3r نمایش پست ها
تیکت کردم !

***** لطفا در صورتی درخواست سرور تست لطفا تیکت بزنید و حتما موارد زیر را در تیکت ذکر بفرمایید
1 - پلان مد نظر جهت تست
2 - لوکیشن مد نظر جهت تست
3 - سیستم عامل مد نظر برای تست

نقل قول نوشته اصلی توسط irist نمایش پست ها
سلام.رم 4 با هارد 200 لازم دارم.
توی آفرهاتون هارد بالا نبود.
اگه هاردش 200 بود و 30ت بود آفر رم چهار رو میگرفتم الان.
اما رم بالا ندارید.
مجازی ساز هم رایگان ارائه میدین؟
کانفیگ دایرکت ادمین به صورت کامل برای هاستینگ انجام میدین؟رایگان؟
بهترین لوکیشن که گفتین برای هاستینگ کدوم بهتره؟
سرعت لود و اورسل نبودن و همچنین پشتیبانی و کیفیت و آپتایم خیلی مهمه.
من دیروز با یکی از دوستان صحبت کردم و قرار بود امروز ازش خرید کنم.اما اتفاق تاپیک شمارو دیدم.
رم 6 هارد 100 با امکاناتی که میخوام از آلمان رو 30ت بهم گفت.نماد هم داشت.
ماکه از همه جا تست کردیم گفتم بگم آفر خوب برای ما چی دارید؟واسه هاستینگ میخوام.یک آفر خوب که کلا مشتری شم برای من ارسال کنید.لایسنس دایرکت ادمین هم آماده دارم.
پ.خ کنید یا ایمیل کنید iedb.team@gmail.com
ببینیم بلاخره از کدوم یکی میتونم بگیرم.
با سلام خدمت شما دوست گرامی
1 - در مورد رم 4 و هارد 200 گیگ ما خدمتتون می تونیم 40 تومن تقدیم بکنیم اونم به صورت افر (قیمت واقعیش کمی بیشتر هست)
کلا برای کاستوم کردن پلان ها بهتره پلان مد نظرتون رو به ما بگید تا براتون قیمت داده بشه
2 - متوجه منظورتون در مورد "مجازی ساز هم رایگان ارائه میدین؟" نشدم !! لطفا واضح تر بفرمایید
3 - کانفیگ دایرکت ادمین هم براتون به صورت رایگان انجام می شه
4 - اصولا بهترین لوکیشن برای سیستم های هاستینگ المان هست با توجه به پینگ پایین و سرعت لود بالایی که این لوکیشن نسبت به ایران داره
5 - درمورد اورسل و ... هم باید خدمتتون عرض بکنم سرور های المان ما کاملا با kvm مجازی سازی شده و مشکلی از این بابت نداریم
در مورد پشتیبانی هم تقریبا می تونیم بگیم اکثر تیکت ها در کمتر از 4 ساعت پاسخ داده شده اند
6 - در مورد افر رم 6 از اونجایی که ما کاملا منابع رو اختصاصی می گیریم و از مثلا دیتاسنتر "هتزنر" هم نمی گیریم برای ما یه همچین افر مقدور نیست
من در خدمتتون هستم
یک نسخه از همین پست بهتون ایمیل شد