با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران گرامی
بنده از سال 83 وارد فضای اینترنت شدم که شاید خیلی ها سرعتهای دیال اپ و اذیت کردناشو یادشون باشه . تا اونجایی که یادمه اون موقع چند تا شرکت گردن کلفت در ایران هاست و دامین میفروختن و تعداد این شرکتها شاید به ده تا هم نمیرسید البته ناگفته نماند که نمایندگانی بودند که از این شرکتها سرویس داشتند و خودشون به صورت مستقیم سرور نداشتند .
با گسترش اینترنت و امدن سرویسهای اینترنتهای پرسرعت (اوایل ای دی اس ال 64 گرفته بودم کلی حال میکردم خخخ) کاربرای اینترنت هم زیاد شدند . که این زیاد شدن باعث افزایش سایتها و وبلاگها و در کنارش افزایش شرکتهای ارائه کننده میزبانی وب شد .
اما در این تغییر و تحولات خیلی از افراد با ارائه سرویسهای (با کیفیت یا بی کیفیت) ارزان سعی کردند مشتریانی جذب کنند(نمونش میهن وب هاست) اما هیچکدوم از غولهای میزبانی وب قیمتهاشون را پایین نیاوردن حتی افزایش هم دادند چون میدونستن مشتری در نهایت به کیفیت فکر میکنه . پشتیبانی که شما در شرکتهای بزرگ میبینید شاید ثمره کار گروهی بیش از 50 اپراتور هستش که مسلما این اپراتورها خرج دارن و حقوق میخوان . حالا اون دسته از دوستانی که با قیمت پایین دارن میزبانی میکنن نهایتا میتونن در روز به 50 تا تیکت و مشتری پاسخ بدن و در نهایت با این قیمت خودشونم شبا باید گرسنه بخوابن
خیلی ها با خرید یک سرور که گاهی اوقات زیر 150 هزار تومنه میان و شروع به دادن افر میکنن . بعضی وقتا که قیمت این دوستان رو محاسبه میکنم میبینم یک گیگ رم را باید به 2 تا 5 نفر بفروشه تا هزینه هاش برابر بشن . عذر میخوام ولی واقعا ابله تر از این دوستان مشتریانی هستن که ازشون سرویس میگیرن چون پولشون عملا میریزن تو چاه
من با اینکه کارم فروش قطعات کامپیوتر و لوازم جانبی است و هاستینگ را به عنوان یک علاقه شخصی راه انداختم ولی هرگز قیمتهایی ندادم که نتونم جوابگو باشم . نمیدونم کسی از همکارا قیمتهایی که دادم را دیده یا نه ولی من معمولا سعی میکنم جاهایی که مشتری به دنبال قیمته بهش میگم من گرون فروشم و همکارانی هستن که ارزانتر از من قیمت میدن و معمولا بعد از پست من قیمتهایی که میدن هم رنج قیمت من یا بالاتر از منه و مشتری سریعا به قیمتهای پایین واکنش نشون میده . یکی از موارد 4 روز گذشته بود که در انجمنی دیگر برای نمایندگی هاست افر داده بودم که خیلی خیلی پایین داده بودم و حتی چند بارم تا حذف کردن پستم رفتم ولی گفتم بیخیال و مشتری اومد و ازم سوال کرد که دلیل ارزونی چیه و منم خیلی راحت گفتم من فقط برای شما این قیمت دادم و حتی تست 48 ساعته بهتون میدم و ضمانت بازگشت وجه هم بهتون میدم . مشتری خیلی با بحث پشتیبانی مشکل داشت و میگفت من از همکاراتون نمایندگی گرفتم و اینقدر اذیتم کردن که نمیتونم به راحتی اعتماد کنم و منم بهش اطمینان دادم که همیشه جوابگو هستم و خلاصه فرداش و چند بار تماس گرفت و تیکت ارسال کرد تا ببینه پشتیبانی چطوره و روز بعدش هم همینطور و منم بهشون کنترل پنل دادم بدون اینکه ازش پولی بگیرم و بعد 48 ساعت تیکت خرید را ارسال کردند و درخواست فاکتور جهت پرداخت هزینه دادند و در نهایت خرید کردند .
همه این حرفها رو زدم که بدونید مشتری براش اول پاسخگویی مهمه و دوم کیفیت و اگه کسی تو هر کدوم لنگ بزنه مشتری میپره و بهتره اصلا روی قیمتها فکر نکنید حتی اگه کسی 1 گیگ هاست را یک ملیون هم بده و کیفیت و پاسخگوییش عالی باشه بازم ازش میخرن
همکارایی که قراره به جمع میزبانی وب ایران اضافه بشن خواهشا این نصیحت برادر کوچکتر خودتون را یادتون باشه که فروش ساده است ولی نگه داشتن مشتری مکافاته پس دلتون به فروش زیاد خوش نکنید وقتی نمیتونید 1 ماه یک مشتری را نگه دارید