مدیران سایت هم خیلی شیک و مجلسی همان تاپیک را تا امروز پاک کردن و تو قوانین نوشتن که مسئول خرید و فروش خود افراد هستن پس بهتر نیست ما فکر بقیه را نکنیم و به فکر کار خودمان باشیم ؟
یعنی کدام ما بیکار هستیم و خودمان هزار تا مشکل نداریم که بیایم به فکر خریداری باشیم که خودش فکر خودش را نکرده ؟
کسی هم که هاست ماهانه و 1500 تومانی یا حتی رایگان میخره مطمئنا خودش به فکر بکاب و ... هست
اگر نظر من را بخواید جز دو سه تا هاست ایرانی بقیه باید برند کنار ولی این به بنده مربوط نیست و من صاحب نظر نیستم که بیام برم تو کار بقیه دخالت کنم وگرنه همه ما میدانیم نود درصد هاست های ایرانی به دلیل تحریم پا گرفتن و قادر به رقابت با هاست های خارجی نیستند
هاست فروش های ارزان هم همگی کلاه بردار و ... نیستند و من تو هاست های گران قیمت بیشتر کلاه بردار دیدم تا این ارزان فروش ها ...
دو نمونه اش را میگم که تو سال های قبل هاست گران و مثلا با کیفیت میفروختن ولی کلی آدم از دست اونها ناراضی بودن نمونه ، اولی تیزهاست و دومی مایاهاست که هم گران فروش بودن و هم باعث نابودی کلی سایت شدن و مطمئنا شماها نمونه بیشتری را میشناسید
باز هم میگم بهتر تو کار بقیه دخالت نکنیم و سرمان به کار خودمان گرم باشه
من هاست فروش نیستم ولی بدانیم از قدیم گفتند : گر حكم شود كه مست گيرند در خانه هر آنچه هست گيرند