نقل قول نوشته اصلی توسط NovinServer نمایش پست ها
از پاسخ شما کمال تشکر را دارم.
مخاطب این سرویس ما نوجوانان و جوانان است، در حال حاضر روی یکی از شرکت ها سرورهای بازی داریم که تماما روی اینترانت است.
متاسفانه و متاسفانه، این مخاطبین در بازی به هر دلیلی درگیر می شوند، اقدام به حمله به سرور می کننند !
جالب اینجاست ! پهنای پاند به این بزرگی روی ایران از کجا میاد واقعا جای سوال هست برای بنده !
ضمن اینکه شرکت مذکور فایروال سخت افزاری هم داشته اما الان دچار مشکل شده و در حال رسیدگی قضایی به این موضوع است.
من این سرویس را برای تیم اسپیک می خواهم ! روی خارج هم تست شده و جواب می ده !
فقط می خواهم اخرین باری باشه که سرویس تهیه میکنم ! نمی خواهم باز موضوع اتک رخ بده !
والله به هیچی هم نتوانستم تا الان جلوی آن را بگیرم، نه با فایروال سخت افزاری و نه با نرم افزاری ! چون شبکه را پر می کنه !
اینه که گفتم شاید ! شاید ! اگر ببریم روی خارج مشکل حل شود.
80 مگابیت پهنای باند بزرگی نیست.

شما با خرید این سرور ها : http://www.roobinaserver.ir/vps-unli...redbw-iran.php میتوانید تا 100 مگابیت اتک داخل کشور ارسال کنید چون از نظر پهنای باند ما مشکلی نداریم (که طبیعتا اگر اتک باشد سرویس کاربر مسدود میشود - فقط خواستیم بگیم شدنی هست و همچین بزرگ نیست)

شما پهنای باند اتک اگر واقعا 80 مگابیت فقط هست پس میشه گفت میزبانتون پهنای باند کمی دارد و احتمالا کلوکیشن جایی هست یا سرور اختصاصی اجاره کرده و به شما سرویس داده است - شما باید از پرواویدر ها خرید کنید که پهنای باند بیشتری دارند و توان مقابله دارند.

در هر صورت حتی پرواویدر های بالا دستی نیز اگر میزبان شما تعامل داشته باشند میتوانند این مورد را انجام دهند و پهنای باندشون پر نشه این دیگه بر میگرده به مدیریت و نحوه قرار داد میزبانتون.

به هر حال تا همینجا فکر کنم توضیحات کامل باشد.

ترجیحا چه قصد خرید بود چه نبود لطفا آیپی فعلی خودتان (سرور ایران فعلی که مشکل دارید) را pm کنید (جهت کسب اطلاع خودمان)