نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
آقای حسینی بهتر است با جملات بازی نکنید عنوان تاپیک به نام آلما هاست بوده آیا عنوان را خوانده اید ؟
یک بار دیگر عنوان را بخوانید - هر کاربری که زیر این پست صحبت یا نظری بدهد قاعدتا در رابطه با عنوان پست است نه اینکه مطلبی را عنوان کند که ارتباطی با پست نداشته
شما زیر جواب کاربری که گفته آلما هاست نیازی به اورسل ندارد مطالبی عنوان کردید که با توجه به عنوان تاپیک و پاسخ نفر قبل شما جهت دار به نظر میرسد حال اگر میفرمایید منظور شما این نبوده مشکلی نیست میپذیریم و صرفا یک اشتباه کلامی و نوشتاری میپنداریم
در رابطه با اورسل هم بنده گفته ام اگر عزیزی فکر میکند آلما اورسل میکند کاملا غلط است - حال اگر شما فکر میکنید آلما میکند پس غلط و اشتباه فکر میکنید بنا به دلایلی که گفتم اگر فکر میکنید که اینطور نیست پس جای بحث نیست
بابت جمله عدم علم و تجربه هم که فرمودید بنده توجیهی برای این جمله شما ندارم و باز آن را میگذارم پای برداشت اشتباه و سو تفاهم
ما نصبت به تمامی همکاران خوشبینیم و مخصوصا شخص شما و تا به حال اگر خلاف این مورد عمل شده خوشحال میشویم طی یک تماس تلفنی با ما مطرح کنید - البته فکر میکنم خود شما بیشترین گواه را میتوانید بدهید در زمینه فعالیت مشترکی در یک دیتا سنتر داشتیم چه خدمات و منافعی برای همکارانمان در این زمینه فراهم کردیم
شما هم موفق وباشید

سلام

برای ارتباط با جناب حسینی راه های ارتباطی

شمار تماس دفتر شرکت در شیراز 07137334824
شماره تماس شخصی ایشون 09374329173
ایمیل ایشون sahosseini2005@gmail.com

بنده همکارشون هستم

ذر مورد نظرم گفتم اگر ادامه به پاسخ میدهید منظور که میشه برداشت کرد اینکه که شما فکر میکنید من با شما کل کل دارم یا دعوا دارم یا از این قبیل موارد ..... که اصلا چنین نیست

اگر در عنوان پست : الما هاست که خوبه ، بلو هاست / هاست گیتور / گادددی یا خود وبهاستینگتاک . کام هم بود به اون توجهی نمیکردیم و نیاز نیست

وقتی شخصی انسانیت یا .... و با ایمان داشته باشد
و یک کاربر در بخش اموزشی پست بزند و نیاز به راهنمای دارد (نیاز به کمک دارد) هدف من از وقت گذاشتن و راهنمای به اون کمک به اون هست و اگر دیگران هم باشند مشکلی نیست اگر هدفی جز اون داشته باشد میشه برداشت های ناخوشایندی داشت که شما به من دارید ... و نیازی به اون ندارم و میگذرم ازش

یک بار دیگر عنوان را بخوانید - هر کاربری که زیر این پست صحبت یا نظری بدهد قاعدتا در رابطه با عنوان پست است نه اینکه مطلبی را عنوان کند که ارتباطی با پست نداشته
شما زیر جواب کاربری که گفته آلما هاست نیازی به اورسل ندارد مطالبی عنوان کردید که با توجه به عنوان تاپیک و پاسخ نفر قبل شما جهت دار به نظر میرسد حال اگر میفرمایید منظور شما این نبوده مشکلی نیست میپذیریم و صرفا یک اشتباه کلامی و نوشتاری میپنداریم
در رابطه با اورسل هم بنده گفته ام اگر عزیزی فکر میکند آلما اورسل میکند کاملا غلط است - حال اگر شما فکر میکنید آلما میکند پس غلط و اشتباه فکر میکنید بنا به دلایلی که گفتم اگر فکر میکنید که اینطور نیست پس جای بحث نیست
بابت جمله عدم علم و تجربه هم که فرمودید بنده توجیهی برای این جمله شما ندارم و باز آن را میگذارم پای برداشت اشتباه و سو تفاهم
حالا باز شما پست میدهید و کاری که من نکردم طوری رفتار میکنید که گویا منت هست یا منت میگذارید ، پست اول من چه ارتباطی به شما داشته ؟!!!! یا خدا
من حتا اسم شما را نمیدانم و نیاز هم نیست بدانم همانطور که شما برداشت دارید که من جناب حسینی هستم ؟ چرا نمیدانم

شما به عنوان یک شخص بحث میکنید و من پاسخ و بلعکس ....

در این مورد در کدام پست من اسمی از شرکت یا شخصی بردم و گفتم ایشون اینکارو به عمد یا غیر عمد انجام میدهد ؟ و میگید حال اگر شما فکر میکنید آلما میکند ...

بخش اموزشی هست نه بخش بحث جدل یا نوشتن تفرکات

من نه بحثی دارم نه کل کل یا ...

مایل هستید ادامه بدهید

با تشکر