من ده سال پیش این ایده تو ذهنم بود!!! یه چیزایی هم نوشتم مثل قابلیت چت صوتی و ویدئویی با اپراتور پشتیبان و.....
ولی خب دوستان برنامه نویس خودشون میدونن استارت پروژه های عمومی و enterprise به این شکل شاید راحت باشه اما ادامه دادنش سخته
یعنی کار هرکسی نیست چون عمومیه.مسئولیت داره.کار شش ماه و یکسال دوسال نیست
از همین اول با یه زبان خوب شروع کنید .از فریمورک استفاده نکنید!فریمورک اختصاصی خودتونو داشته باشید.
سیستم های این مدلی مثل هاست بیل و whmcs رو خوب بشناسید(منظور کارکردن باهاشون نیست.سازوکارشونه.میتونه به درک بهتر و باز شدن فکرتون کمک کنه)ولی سقف ایده اتون این نباشه به بالاتر از اینا فکر کنید
بعد برنامتون بصورت ماژولار باشه که هم طیف بیشتری از مصرف کننده هارو جذب کنید هم توسعه راحت تر باشه
مثلا من شاید بخوام فقط از تیکت استفاده کنم.قابلیت های دیگه مثل سفارش هاست و دامین چکر و.... به کارم نیاد
شما اول هسته سیستم رو بنویسید.این هسته هیچی نداره جز صفحه ثبت نام و لاگین و پروفایل
بعد یه ماژول بنام وبلاگ بنویسید
یه ماژول به نام تیکت
یه ماژول بنام سفارش
یه ماژول به نام مرکز اموزش
ماژول بنام چت انلاین
ثبت دامنه و.....
برا هرکدوم قیمت جداگانه بذارید.مثلا خود سیستم 30 هزار تومن.ماژول چت 5 هزار تومن ماژول خبر ده هزار تومن و....
اینطوری به همه کار میاد.کسی هم که نخواد پلاگین ها و ماژول های سیستمو بخره میتونه خودش بنویسه قابلیت اختصاصی خودشو اضافه کنه
رو لایسنس و .... هم خوب کارکنید.وقتی ویندوز و سی پنل و هاست بیل و whmcs کرک میشن این سیستم هم میشه.پس برای کرک نشدن کار نکنید برای شناسایی کرک شده ها کار کنید
و اینکه
خواب کافی داشته باشید : )
غذای کافی بخورید : )
سیگاری نشید : )
بر اعصابتون مسلط باشید : )