سلام
عزیز باز عرض میکنم بهتره تعصبی برخورد نکنیم و رو راست باشیم هم با خودمون هم با مشتری و هم کسایی که میخوان با خوندن این تایپیک سرویس از این دو دیتا سنتر تهیه کنند
او وی اچ هم بهتون ایمیل ارسال میکنه که اسپم کردید و باید مشکل رو رفع کنید بعد ای پی رو بلوک میکنه ولی بوده برای من هم این مشکل پیش اومده کلا عرض کردم جنگولک بازی زیاد داره و این بر میگرده به جنگولک بازیش
او وی اچ نیز سرور های قوی دارد بهتره بگیم او وی اچ پلن بیشتری داره و دست مشتری تو انتخاب باز تره و این مزیت میتونه باشه نه ایراد
بله او وی اچ ساپورت خیلی بدتری داره نسبت به تمای دیتا سنتر ها
اما بحث من تعریف و یا بد گویی از او وی اچ یا راد استیشن نبود اصلا بحث سر مقایسه دیتا سنتر ها نیست
بحث سر سخت گیری روی ایمیل و اسپم هست که مواردی که توی راد استین هست رو هم عرض کردم و هم مواردی که روی او وی اچ هست رو با هر دو دیتا سنتر کار کردیم
قبل اینکه آپدیت رو بزنم پست رو ریپلای نکرده بودید بعد اپدیت زدن ریپلای شد هیچ کس تو حرف زدنش سعی نمیکنه حرفی بزنه که نقیض حرف خودش باشه اما باید رو راست بود
ما چاکر شما هم هستیم امیر جان
- - - Updated - - -
سلام
چندین سال پیش به اتفاق شخصی از شما سرور تهیه کرده بودیم که بنده قصد تمدید نداشتم به طرف هم گفته بودم به شما هم گفته بودم بعد اینکه سرور رو بعد 3 4 روز ساسپند کردین طرف اومد که سرور باز بکنید هزینشو من میدیم البته به صورت مستقیم با خودتون در تماس بود و خودتون باهاش مذاکره کردید شما گفته بودید که سرور ترمنیت شده و باید فلان مقدار پول بدین تا ریکاوری بشه بعد از واریز مقداری قابل توجه ای از مبلغ سرور رو روشن کرده بودید ایشون هم بک اپ گرفتند که از پرداخت ما بقی هزینه سر باز زده بودند . که در اون زمان فکر کنم 1 روز بعدش سرور ان شده بود که اگه قرار بود ریکاوری بشه اونم تو این مدت کوتاه یه 0 چیزی از قلم میفتاد که بدون هیچ تغییری سرور ان شده بود نمیدونم شاید ریکاوری شما و راد استیشن خیلی قوی بوده سیستم عامل سرور هم ESXI بوده شاید هم من از علم عقب هستم