دوستان واقعا ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون
مثل اینکه اخر باید پهنای باند اختصاصی بگیرم ! سرورو نمی خوام فعلا ببرم دیتا سنتر بله شرکتی مثل اسیاتک اگه سایت پربازدید و مفیدی داشته باشی خودش به عنوان اسپانسر بهت سرور میده هر چقدر که نیاز داشته باشی ولی فعلا یک سری نیاز ها دارم و یک سری تست که نیازه سرورو با یه نت خوب run کنم که دنبالشم .
فقط چندتا سئوال میمونه الان سرور هایی که در دیتا سنتره هستند بیشتر به یک پورت مرکزی 1 گیگ وصل هستند ومیشه گفت که میشه پهنای باند اختصاصی و همونطور که می دونید یک vps ایران با سرعت 100 مگابیت و رم 512 فضای 60 گیگ سی پی یو 2 هسته 60 هزار تومانه تازه send نامحدود و دانلود ماهیانه 1 ترا ! خیلی پهنای باند ارزان میشه .چرا ؟ بعد الان می تونند حالا چه اشتراکی چه اختصاصی هر سرعتی در قالب وایرلس به من بدند ولی با قیمت فضایی چرا اخه مشکلشون چیه من فکر میکردم تنها دلیلی که سرعت بالا نمی تونند بدند امکانات هستش اما الان با وایرلس میتونند بدند . بعد من اینو متوجه نشدم یکی مثلا تو کانادا نت 100 مگابیت خونگی داره اختصاصی هستش یا اشتراکی ؟ با فیبر نوری میگیرن ؟ اوناهم اشتراکی و اختصاصی دارند ؟
یعنی هیچ راهی نیست من اینترنت پرسرعت بگیرم با قیمت مناسب ؟ اگه نیست که از صبانت اختصاصی بگیرم هم به خونه میده هم تعرفش از همه جا بهتره هم 5 ساله ازش adsl گرفتم . راضیم