دوست عزیز
بنده بحث را عوض نکردم, و در پاسخ صحبت شما جواب دادم. صحبت بنده با توجه به اسم سایت هایی که نام بردید, تکذیب حرف بود و اینکه بخت آزمایی با شرت بندی فرق داره , اگر شما بر این عقیده هستید که فرقی نداره و یا بر حسب اسلام دوست ندارد در بخت آزمایی ها شرکت کنید مختار به تصمیمگیری هستید, ولی باید بگم که طبق صحبت های گفته شده در پست های قبل شما نباید در قرکشی بانکی و یا جاهای دیگه هم شرکت فرماید.
اگر در سایت گفته شده چک میکردید و حتا پست های قبلی بنده را مطالعه میفرمودید, متوجه میشدید که بنده در ایران نیستم و پرداخت و خرید بلیط های بخت آزمایی از طریق کشور هلند که مقیم هستم انجام میشود.
در صورتی که علاقه داشتید میتونم کمکتون کنم.
- - - Updated - - -
بنده به گونه و دین کاری ندارم ولی چون که دوستان صحبت کردند مجبور شدم توضیح بدم.
همانطور که گفته شد بنده در خارج از ایران هستم و به قانون داخل ایران هم که برای خودشون صادق نیست ولی برای مردم صادق هست هیچ کاری ندارم.
صحبت بنده کمک به دوستان داخل ایران برای خرید بلیط های بخت آزمایی و یا به عبارتی لوتو از خارج کشور هست. در مورد نحوه پرداخت و بازپرداخت برد در سایت بصورت کوتاه توضیح داده شده, و در صورتی که دوست عزیزی نیاز به توضیح بیشتری داشته باشند دوباره از طریق تلفن و یا راه های ارتباطی دیگه توضیح داده میشود.
این روش خرید فروش نیاز به اعتماد ۲ طرفه داره, زیرا خریدار بلیت بخت آزمایی به بنده اعتماد میکند که بلیت به نام بنده خریداری میشود, و همچنین بنده به خریدار اعتماد میکنم که مشخصات خود را در اختیار ایشان قرار میدم. باز هم بسته به افراد یک خریداری آزادانه هست.
موفق باشید