نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
عجیبه . به 1544 زنگ بزنید بخش پشتیبانی شماره داخلی 2 هست زنگ بزنید بگید میخواهید ثبت نام کنید تلقنی . یا اینکه فدا صبح زنگ بزنید بخش فروش بگید اونا به کله شما را ثبت نام میکنند .
البته تو سایت خود اسیاتک هم انلاین میتوانید فرم را پر کنید واسه ثبت نام بعد خودشون تماس میگیرند . من برای دوستم که شیراز هست اون صبح زنگ زد تلفنی راحت ثبت نام کردن 3 روز بعد هم فعال شد . البته من نظرم اینه اگر سرعت مناسب دارید قطعی هاتون کم هست انتقال به اسیاتک ندید .
با 1544 تماس گرفتم، همه چیز گفت به جز بخش فروش.
شاتل نت خیلی استیبلی داره. قطعی هاشون خیلی تک و توک هست و خیلی به ندرت پیش میاد. ما یه درخواست ارسال کردیم که ایمیل مارو تغییر بدن بعد از چند روز ایمیل زدن به بخش انتقادات و... بلخره از دفتر اصلی تهران تماس گرفتند قرار شد روز یک شنبه هفته پیش تماس بگیرن... هنوزه که تماس بگیرن... سطح اطلاعات پشتیبانیشون زیاد نیست و فقط در حد جواب دادن به یسری سوالات روتین هست.

- دانلود از سرور هایی که تو دیتاسنتر آسیاتک میزبانی میشن، سرعتش نامحدوده درسته؟ حجمش هم نامحدوده؟ یعنی مثلا اگر من ۱ ترابایت هم دانلود کردم، سرعتم محدود نمیشه؟

هدفم از انتقال به آسیاتک استفاده از این پهناباند درون شبکه‌ایش هست. همونطور که میدونید همه‌ی سایت های معروف تو آسیاتک هستن