نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
شما او اس تان centos هست یا اوبنتو چون این دستور رو بزنید باید اطلاعات کارت شبکه تان بیاد
او اس سرورم centos 7 هست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
گذاشتن " یا نگذاشتنش معمولا مشکلی ایجاد نمی کنه و فرقی نداره ولی اگر گذاشتین باید هردو طرف باشه طوری نشه یک طرف آیپی " بگذارین طرف دیگر نه

در مورد آیپی سرور لینوکس هم شما باید آیپی مقابل IPADDR رو تغییر بدید و Gatway هم تعریف کنید .
نکته: سرور هایی که در دیتاسنتر ها قرار دارند کانفیگشون با سرور های خانگی که با مودم به اینترنت متصل هستند تفاوت داره.

اسم سیستم عاملی که نصب کردید و محل سرور رو می گفتید دقیقا می تونستیم بگیم چیکار کنید این چزی که گفتم کلی بود .
یعنی جلوی IPDDR باید ایپی سرور باشه؟
getway رو در فایل network تعریف کردم

سیستم عامل centos7

این ایپیم 192.64.13.23

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
گذاشتن " یا نگذاشتنش معمولا مشکلی ایجاد نمی کنه و فرقی نداره ولی اگر گذاشتین باید هردو طرف باشه طوری نشه یک طرف آیپی " بگذارین طرف دیگر نه

در مورد آیپی سرور لینوکس هم شما باید آیپی مقابل IPADDR رو تغییر بدید و Gatway هم تعریف کنید .
نکته: سرور هایی که در دیتاسنتر ها قرار دارند کانفیگشون با سرور های خانگی که با مودم به اینترنت متصل هستند تفاوت داره.

اسم سیستم عاملی که نصب کردید و محل سرور رو می گفتید دقیقا می تونستیم بگیم چیکار کنید این چزی که گفتم کلی بود .
یعنی جلوی IPDDR باید ایپی سرور باشه؟
getway رو در فایل network تعریف کردم

سیستم عامل centos7

این ایپیم 192.64.13.23