با سلام ،
بنده دنبال خرید سرور مجازی لینوکسی هستم با مشخصات زیر:
1-قیمت مناسب
2-حداقل 1 گیگ رم ( تا 2 گیگ)
3-خداقل 10 گیگ فضا
4-پهنای باند 100 گیگ در ماه حداقل
5-پورت با سرعت مناسب ! ( اصلا برای این دارم میام روی سرور مجازی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و چون یکم الکی سنگین هستند ، مشکلی نداشته باشند)
6-بنده تا به الان از هاست های اشتراکی استفاده میکردم ، بنابراین دنبال اینم که سرور برام کانفیگ بشه!
7- منابعی که پیشنهاد میشه واقعی باشه
توضیح : چند وقت پیش تجربه خرید سرور مجازی داشتم ، که متاسفانه کیفیت فوق العاده پایینی داشت و اصلا چیزی نبود که قبلا ذکر شده بود !!! ( با مشورت دوستان متوجه شدم !) . این سرور مجازی رو هم برای یک 2 تا فروشگاه اینترنتی احتیاج دارم پس موقع کانفیگ نصب apache ,php و تنظیمات مربوط به اون حتما در نظر گرفته بشه ... نمیدونم کنترل پنل چی پیشنهاد میدین ولی یه چی باشه که هزینه مضاعف به کل قضیه اضافه نشه.
پی نوشت : من چون یکم دانشم کمه ممکنه تا راه بیفتم احتیاج به سوال و جواب و کمک داشته باشم ( البته زود راه میفتم نگران نباشید) ، پس اگه پشتیبانیتون ضعیفه یا حال و حوصله وقت گذاشتن ندارین پیشنهاد ندین .. ببخشید رک گفتم
تقاضا میکنم ، خیلی متمدنانه خواهش میکنم که تبلیغات الکی کپی و پیست نکنید توی این تاپیک و اون سرویسی که مناسب با درخواست من هست و می تونید تامین کنید پیشنهاد بدید. شما همتون کارتون درسته ولی من به لیست کلیه سرویس های شما احتیاجی ندارم و دنبال اینم که کار راه بیفته ... بازم ممنون از وقتی که گذاشتید
================================
دوستان خیلی ممنون از وقتی که میزارید ، لازم دیدم برای اینکه یه سری جزئیات بیشتر هم بگم که پیشنهادهاتون با بودجه و شرایط من همخونی داشته باشه
1- اول اینکه من هزینه ای که برای این سرویس در نظر گرفتم بین 25 تومن ماهیانه تا نهایتا 30 تومنه. البته فعلا برای شروع کارمه شاید بعدا بیشتر هزینه کردم و ارتقا دادم.
2- دوم اینکه من تاالان با CPANEL کار کردم و تا جاییکه بررسی کردم هزینه نصب و راه اندازی و ایمن سازی دقیق cpanel برای من کمی بالاست (تا 120 تومن هم دیدم)
3- برای توضیح عرض میکنم که بنده از اسکریپت های PRESTASHOP و WORDPRESS برای دو تا فروشگاهی که دارم میخوام استفاده کنم و شاید لازم باشه تنظیمات PHP رو کمی تغییر بدم ولی اگر شما دوستان حدس میزنید که این مسایل رو میشه با دایرکت ادمین هم به راحتی انجام داد ، راهنمایی بفرمایید که از سرویس هاتون با بودجه من همخونی پیدا کنه..
4- اگر سرویس هاتون تست هم داره بگید لطفا
بازم ممنون![]()