نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: درخواست سرور مجازی !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

Thumbs up درخواست سرور مجازی !

با سلام ،
    بنده دنبال خرید سرور مجازی لینوکسی هستم با مشخصات زیر:
    1-قیمت مناسب
    2-حداقل 1 گیگ رم ( تا 2 گیگ)
    3-خداقل 10 گیگ فضا
    4-پهنای باند 100 گیگ در ماه حداقل
    5-پورت با سرعت مناسب ! ( اصلا برای این دارم میام روی سرور مجازی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و چون یکم الکی سنگین هستند ، مشکلی نداشته باشند)
    6-بنده تا به الان از هاست های اشتراکی استفاده میکردم ، بنابراین دنبال اینم که سرور برام کانفیگ بشه!
    7- منابعی که پیشنهاد میشه واقعی باشه

توضیح : چند وقت پیش تجربه خرید سرور مجازی داشتم ، که متاسفانه کیفیت فوق العاده پایینی داشت و اصلا چیزی نبود که قبلا ذکر شده بود !!! ( با مشورت دوستان متوجه شدم !) . این سرور مجازی رو هم برای یک 2 تا فروشگاه اینترنتی احتیاج دارم پس موقع کانفیگ نصب apache ,php و تنظیمات مربوط به اون حتما در نظر گرفته بشه ... نمیدونم کنترل پنل چی پیشنهاد میدین ولی یه چی باشه که هزینه مضاعف به کل قضیه اضافه نشه.

پی نوشت : من چون یکم دانشم کمه ممکنه تا راه بیفتم احتیاج به سوال و جواب و کمک داشته باشم ( البته زود راه میفتم نگران نباشید) ، پس اگه پشتیبانیتون ضعیفه یا حال و حوصله وقت گذاشتن ندارین پیشنهاد ندین .. ببخشید رک گفتم

تقاضا میکنم ، خیلی متمدنانه خواهش میکنم که تبلیغات الکی کپی و پیست نکنید توی این تاپیک و اون سرویسی که مناسب با درخواست من هست و می تونید تامین کنید پیشنهاد بدید. شما همتون کارتون درسته ولی من به لیست کلیه سرویس های شما احتیاجی ندارم و دنبال اینم که کار راه بیفته ... بازم ممنون از وقتی که گذاشتید
    ================================

دوستان خیلی ممنون از وقتی که میزارید ، لازم دیدم برای اینکه یه سری جزئیات بیشتر هم بگم که پیشنهادهاتون با بودجه و شرایط من همخونی داشته باشه

1- اول اینکه من هزینه ای که برای این سرویس در نظر گرفتم بین 25 تومن ماهیانه تا نهایتا 30 تومنه. البته فعلا برای شروع کارمه شاید بعدا بیشتر هزینه کردم و ارتقا دادم.

2- دوم اینکه من تاالان با CPANEL کار کردم و تا جاییکه بررسی کردم هزینه نصب و راه اندازی و ایمن سازی دقیق cpanel برای من کمی بالاست (تا 120 تومن هم دیدم)

3- برای توضیح عرض میکنم که بنده از اسکریپت های PRESTASHOP و WORDPRESS برای دو تا فروشگاهی که دارم میخوام استفاده کنم و شاید لازم باشه تنظیمات PHP رو کمی تغییر بدم ولی اگر شما دوستان حدس میزنید که این مسایل رو میشه با دایرکت ادمین هم به راحتی انجام داد ، راهنمایی بفرمایید که از سرویس هاتون با بودجه من همخونی پیدا کنه..

4- اگر سرویس هاتون تست هم داره بگید لطفا

بازم ممنون
    ویرایش توسط s.o.l.o : November 25th, 2015 در ساعت 20:19

2. تعداد تشکر ها از s.o.l.o به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)