به نام خدا..
سلام من در زمینه vps کار های فراوانی کرده ام و چندین بار از vps هایی که خریده ام استفاده های حرفه ای کرده ام... تا چند روز دیگر vps من تمام می شود و دیگر نمی توانم ایده خفن خود را انجام دهم...
ایده من به شرح زیر است : همان طور که می دانید vps ها دارای سرعت دانلود و آپلود زیادی هستند و می توانند با ssi برای آن ها لینک دانلود مستقیم درست کرد به همین دلیل من به فکر جالبی افتادم ......
همانطور که می دانید در دنیای امروزه برنامه های زیادی چون winrar یا 7zip یا... امده اند که می توانند فایل ها را کم حجم کنند ... ولی آنها نمی توانند یک لینک دانلود را کم حجم کنند و به ما لینک دانلود دهند!!!!
من یک هم چین چیزی به ذهنم آمد یعنی با Vps یک چیزی بسازیم که لینک دانلود به آن دهیم و vps آن را دانلود کند و با winrar یا هر نرم افزار دیگر کم حجم کند و به ما لینک دانلود مستقیم دهد....این را بگویم که من این را خیلی امتحان کرده ام و توانسته ام یک فایل 1 گیگ را به نزدیکی 100 مگ کم حجم کنم... البته اگر بازی باشد خیلی کم حجم تر می شود حتی تا 5مگ نیز کم حجم می شود...
حال از شما می خواهم که به من یک Vps ایرانی دهید تا به کار خود ادامه دهم زیرا vps که داشته ام تمام شده و دیگر نمی توانم از آن استفاده کنم...لطفا یک vps خوب به من بدهید...به شما قول میدهم شما را در کارم شریک کنم..... و سود زیادی را به شما دهم... خیلی زیاد....من در این کار تجربه زیادی دارم و سود زیادی در می آورم..
لطفا یک Vps دهید به شما قول میدهم پشیمان نمی شوید...من به بیشتر زبان های برنامه نویسی اشنایی دارم و قرار است یک برنامه پنل برای این کار بسازم تا این کار را انجام دهد....
هدف من فقط پیشرفت ایران است و بس...
ممنون ...
- - - Updated - - -
این را هم بگویم که برای این کار حتی در حال آمده سازی سایت هم هستم و قرار است جهانی شود...