نقل قول نوشته اصلی توسط ebrahim1110 نمایش پست ها
سلام
من میخواستم یک شبکه راه اندازی کنم با میکروتیک و VMware Workstation اطلاعات تخصصی ندارم ولی خیلی تاپیک هارو خوندم اما باز هنوز مشکل دارم
امکاناتی که دارم:
یک مودم adsl که وای فایش فعالی
یک سیسستم با دوکارت شبکه لن و یه wlan

چیزی که میخوام:
بتونم یک هات اسپات نصب کنم که هم وای فای رو کنترل کنه هم شبکه لن و به همه با یوزر و پس اینترنت بده و پهنا و سرعت و ساعت دسترسی رو کنترل کنه. البته فعلا چون بین رایانه و مودم فاصله هست میخوام اینترنت رو از همون وای فای بگیره و از همون وای فای هم به دستگاههای وای فای دار اینترنت بده البته اگر امکانش هست و اگر امکانش نیست که باید یه کابل از مودم بکشم به یکی از کارت های لن.

برای این منظور آموزشها گنگه. نمیدونم چه کار کنم. مثلا نمیدونم هر کدون از این دو کارت لن و وای فایی که روی سیستم هست رو در کدوم حالت bridge یا nat بزارم و هر کدوم رو روی کدوم VMnet بزارم؟
با سلام

این کار به نظر بنده باید در محیط آزمایشی استفاده بشه نه محیط عملی !

شما باید یکی از کارت شبکه ها را اختصاص دهید به اینترنت و اینترنت را از آن وارد ماشین مجازی کنید و بعد از کارت شبکه لن دوم که برای ماشین مجازی باید اضافه کنید به عنوان خروجی هات اسپات استفاده کنید و از طریق آن شبکه داخلی خود را برای دانشجویان به اشتراک به گذارید.

کارت شبکه ای که خروجی شبکه ی هات اسپات است به یک سویچ می توانید وصل کنید و از طریق اکسس پوینت آن را به صورت وایرلس و وای فای به اشتراک بگذارید که هر اکسس پوینت ساده و معمولی از 50 الی 60 تومان هزینه می برد.

شما نمی توانید با استفاده از این کارت شبکه هم وصل شوید و هم وصل شوند! کارت شبکه ی وایرلس شما اگر سری N باشد کاربران نیز می توانند به آن وصل شوند در غیر این صورت فقط یک کاربر آن هم از طریق لپتاپ و احتمالا به خاطر سری N نبودن موبایل وصل نشود.

در این عمل از Masquerede و NAT استفاده خواهید کرد نه Bridge.

در صورتی که سرور Ibsng یا ... نداشته باشید نمی توانید میزان مصرف حجمی کاربران را کنترل کنید به جز اینکه اسکریپت بنویسید.فقط سرعت را می توان کنترل کرد از طریق تنظیمات خود میکروتیک.