سلام اساتید
یه مشکل عجیب برام پیش اومده

قبلش بگم که من از سرور های هاست دی ال استفاده میکنم ، جوملا 3.4.4 هست ، و از کامپوننت های امنیتی مثل rsfirewall و.. به صورت لایسنس دار استفاده میکنم و تمامی افزونه هام آپدیت هست و سرور هم تمامی فایروال ها روش نصب هست
دیروز داشتم با سایت کار میکردم سایت کامل بسته بود ، و تازه راه اندازیش کردم
هیچ کس از سایت من خبر نداشت (کلا 5 روز نمیشه که گذاشتم روی نت ولی کلا از اون اول بسته بود)
یه دفعه دیدم دیگه نه سرور و نه دایرکت ادمین بالا نمیومد
به مدیریت هاست گفتم که چرا کار نمیکنه ، گفت دستکاریش کردین ؟ سرور بوت نمیشه ، منم گفتم نه
بعدش گفت مشکل از grub بوده دوباره نصبش کردیم که معملوا با آپدیت کرنل اینجوری میشه
خلاصه وارد سایتم که شدم دیدم خطای sql داده
نگاه کردم دیدم پسورد دیتابیس عوض شده ، پسورد رو تغییر دادم دوباره خطا داد خوب که نگاه کردم دیدم :
داخل دیتابیسم تقربیا 90% جدول ها توی دیتابیس حذف شده بودن ، یعنی جداول کامل همراه با اسمش بود ، ولی وقتی روش کلیک میکردم میگفت این جدول وجود نداره
یعنی وقتی روی جدول مثلا کاربران کلیک میکردم که محتویات رو نمایش بده خطا میداد که این جدول وجود نداره
چند تاش پاک شده بود ولی چند تا دیگه نه

آیا واقعا هک شدم؟ هیچ اثری از هک شدن نبود ، دقیقا کجا ها رو باید بگردم که اثری از هک مشاهده کنم؟
آیا امکان داره مشکل از سرور باشه ، و جداول رو پاک کرده باشه؟ یه جا خودنم وقتی سرور کرش کنه مشکل هست اختلال به وجود بیاد
چون اگر هک شده باشه باید هکر خیلی راحت میتونست سایت رو دیفیس کنه ، نه اینکه فقط جداول رو پاک کنه
لطفا خوب راهنماییم کنید
با تشکر.