نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
فکر کنم فرق دانشگاه و موسسه رو بدونم. اونها هم خودشون میدونن هم بالا دست هاشون که سایتشون کجا هاست شده. چون قبلا لطف دوستان نصیب حالشون شده و ریپورت بهشون خورده ولی چون خودشون مطلع بودن و اجازه داده بودن مشکلی پیش نیومد
خیلی وقت هم هست که اونجا هستن . یکیشون ۳-۴ سال یکیشون هم ۱.۵ سال...
شاید سایتی که اندیشه عزیز دادن غیر انتفاعی و غیر دولتی باشه اما سایت هایی که من گفتم مال دانشگاههای پیام نور و آزاد هستن...
در کل قرار نیست یک دانشگاه کوچک با دانشگاه امیرکبیر یا صنعتی شریف مقایسه بشه. دانشگاه هایی هم هستن که جمعیت زیر ۱۰۰۰ نفر دارن

قصد مقایسه نبود اتفاقا جایی که من درس می خونم به قول شما زیر 1000 تا دانشجو داره ولی با این حال بدلیل اطلاعاتی مهمی که در سرور هست باز در خود موسسه میزبانی میشه گرچه بخش عمومی دانشگاه در خارج از موسسه (دیتاسنتری در آمریکا)میزبانی میشه و بخش انتخاب واحد در اتاق سرور خود موسسه.البته هر جایی سیاست خودش رو داره که محترمه...
کسی جسارتی نکرد ""اندیشه"" آدرس موسسه عیرانتفاعی داد منم گفتم دانشگاه های معتبر همچین کاری نکردند نمونش اون 2 تا .(وفت نداشتم بیشتر بگردم)
در کل من و شما حتما از مشکلا زمان انتخاب واحد دانشجوها مطلع هستیم و ایکاش میشد وزارت علوم از یکی از کشورهای اروپایی یا کانادا امتیاز راه اندازی دیتاسنتر رو می خرید و مستقیم مدیریتش می کرد تا بخاطر مشکلات پهنای باند و عدم وجود شبکه قوی به مشکل بر نمی خوردیم...