طبق تجربه که من دارم نفس کشیدن هم امروز هزینه داره نگید که در راه رضای خدا هر روز می رید توی صف بانک و پول واریز می کنید به حسابشون
چند وقت پیش متوجه شدم یه شرکت که حالا اسمش را نمیارم جهت خرید دامین(.com.) (net)یه کپی از کارت ملی را باید براش می فرستادی حالا متوجه شدم که از کپی های کارت ملی برای خرید سیم کارت و ثبت نام در سایت ساماندهی و هزار جای دیگه استفاده کرده بود
بهشون هم گفتم برای چی کارت ملی می خواهید می گفتند ما طبق قانون عمل می کنیم
بله , eثبت نام سیم کارت ایرانسل رو من هم دیدم !
در کل حالا میتونن برای پرداخت ها از اینترنت استفاده کنن و رسید دیجیتال بگیرن ولی نیاز هست که هر روز صبح حسابرسی انجام بشه ! که اگه سیستم کار درست باشه یه مدت کوتاه بعد یوزراش تصاعدی زیاد میشن حالا کی میاد هر روز صبح حسابرسی کنه ؟!!! یعنی حقوق این همه حسابدار از کجا تامین میشه !؟ و خدمات هم که در آینده نمیخواین کم کنین ؟ مثلا فردا بگین هر ماه یه بار بیشتر نمیشه درخواست داد ! ضمنا اون مورد بالا هم ممنون میشم بگید از چه طریق حل میکنید ؟ یعنی اگه کسی کلاه برداری کرد شما چجوری پول مال باخته رو بر میگردونید ؟ ! درسته که شاید به ظاهر وظیفه شما نباشه ولی در حقیقت چون شما دارید در خرید واسطه میشید باید امنیت خرید هم یه جورایی تضمین بشه دیگه ؟! ممنون میشم اگه توضیح بدید و لطف کنید بفرمایید مجوزی از بانک خاصی گرفتید یا نه همین جوری دارید فعالییت میکنید ؟

در رابطه با حوادث ناشی از هک و ... و از دست رفتن اطلاعات شما چه اقدامی می کنید ؟!
اگر کارمزد نمیگیرید و پول هم نمی خوابه پس چطور سیستم به کارش ادامه میده ؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدید