نوشته اصلی توسط
sadeghspy
بله نظر مشتریان که عالیه! فقط کجاست این نظرات ؟ منظورتون اون نظرات انتخاب شده سایت هست!؟
بنده یک سرور مجازی یک ماهه تهیه کردم 80 هزار تومان. بار اول به دلیل اشتباه بنده سرور پنج شنبه شب آفلاین شد و تیکت زدم روز شنبه تازه تیکت منو جواب دادن و سرور اوکی شد!! که خواستم از گارانتی بازگشت استفاده کنم گفتند باید کارشناسی بشه! همینطوری نمیشه
من یک هفته قبل از اتمام سرور کامل هزینه رو ریختم ولی امروز برای بنده یه فاکتور 6 هزار تومنی اومده با عنوان هزینه سرور اختصاصی!!! و بدون هیچ اطلاع قبلی خودکار 6 تومن ماهانه هزینه من اضافه شده
بعدش جالبه از ساعت 12 شب امشب سرور بنده آفلاین شده بدون اینکه اصلا بازش کرده باشم با اینکه اون 6 تومن رو سریع ریختم چون فاکتور امروز زده شده و سررسیدش امروز بوده!
سرور برای فروش فایل های vip هست و فکر کنید من جواب چند نفرو باید بدم !! کلی زحمت کشیدیم سایت رو به اینجا رسوندیم ولی الان باید منتظر بمونم شاید آقایان تیکت من رو باز کنن اگه خوش شانس باشم ظهر این اتفاق می افته!! و نتیجه اینکه من چون وقتی بدونم مشتری مشکلی داره نمی تونم بخوابم باید تا الان که ساعت 5 صبح هست بیدار باشم و جواب مشتریام رو بدم ...
بله مشتریان همه راضی هستند فقط نمی دونند کجا این ابراز رضایت رو بروز بدهند!
من از سرویس و قیمتش خیلی راضی بودم ولی حاضرم دوبرابر این پول بدم ولی بدونم وقتی می خوابم سایتم دان نشده و 24 ساعت نمی خواد منتظر یک تیکت مهم بمونم