نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بنظر شما راه اندازی سرورهای تلگرام در ایران موجب افزای

رأی دهندگان
10. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • افزایش

3 30.00%
  • کاهش

6 60.00%
  • نظری ندارم اما خودم استفاده نمیکنم

1 10.00%
  • نظری ندارم اما خودم استفاده میکنم

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سرورهای تلگرام در ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

Exclamation سرورهای تلگرام در ایران

درود و عرض ادب.
    جدیدا خبرهایی از شرکت تلگرام اعلام شده که سرورهاش رو در ایران راه اندازی میکنه. در ایران از طرف وزیر ارتباطات یکسری حرف ها در این موضوع زده شده بود اما فعلا در ایران تا این لحظه توضیحات خاصی ارائه نشده !
    نکته جالب توجه اینجاست که اگر سرورهای تلگرام یا هر شرکتی وارد هر کشوری بشه، مجبوره از قوانین اون کشور تبعیت کنه !
    خیلی از کارشناس ها اعلام امیدواری به همکاری شرکت های بزرگ دنیا با ایران میکنند که زمینه تعامل ایران با تمام جهان و کشورهای بین المللی فراهم بشه.!
    و عده ای هم ابراز نگرانی در خصوص شنود اطلاعات کردند .... (توضیحات بیشتر دارای ریسکه).
    این کار دو مزیت قابل توجه داره : یکی موجب افزایش سرعت ارتباطی این مسنجر میشه و یکی هم امکان بسته شدن و فیــلتر شدن این مسنجر از بین میره.

از دلایل محبوبیت این مسنجر : سرعت بالا، رابط گرافیکی مناسب و همچنین مزایای امنیتی بود که در ابتدا تبلیغات زیادی در خصوص مزایای این مسنجر بود .... اما حال با چالش های جدیدی روبرو خواهد بود !
    ویرایش توسط TN Projects : August 31st, 2015 در ساعت 10:05 دلیل: ویرایش لغوی
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)