نقل قول نوشته اصلی توسط daniyalndrm نمایش پست ها
سلام دوستان - سایت ما حدود ۱۴ هزار مطلب داره با یه دیتابیس ۸۰۰ مگی روزانه ۵۰ هزار بازدید انلاین هم ۱۷۰ تقریبا - که در حال حاضر توسط هاست دی ال مثلا میزبانی و پشتیبانی میشیم - واقعا ناراضی هستم - به خاطر مصرف بالای سایت ما پلاگین کش نصب کردن که فقط همون پلاگین میتونه سایت رو بالا نگه داره - این پلاگین هم یه سری مشکلات داره که راضی نیستم- یعنی به خاطر سرور خودشون تاکید روی این پلاگین دارن - حالا کلا قصد بیخیال شدن میزبانی هاست دی ال بشیم - در حدی براشون مهم نیست که سایت الان ۷ ساعته داون هست هنوز هم مشکل حل نشده !‌

حالا این یه توضیح بود - الان حدود ۳۰۰ ت ماهانه برای هاست خود سایت دارم هزینه میدم -
حجم هاست حدود ۲۴ گیگ هست - که سی پی یو جواب گو نیست !‌

حالا از شما اساتید درخواست و خواهش میکنم یه مقدار راهنمایی کنید برای سایت پرمصرف مثل ما چی نیازه !‌ ( cms هم وردپرس داریم )
دقیقا چه کاری کنیم با خیال راحت بتونیم سایت رو بدون مشکل بالا نگه داریم ؟ در واقع سوالم اینه از سرور اختصاصی استفاده بشه ؟ نیاز به چه چیز هایی هست دقیقا
و قیمت ها چطور ؟
فقط سریعا نیاز دارم - پ-خ هم میتونید بدید
متشکر
سلام
دوست عزیز
شما در این بخش که تاپیک زدید بیشتر افر دریافت میکنید تا راهنمایی در مورد سرور و...!
موضوع سایتتون چی هست؟
درصورتی که بالغ کاربرانتون ایرانی هستند از سرورهای ایران استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید یک سرورمجازی یا نیمه اختصاصی تهیه کنید و سایتتون رو بالا بیارید.
البته توجه کنید هز بهترین دیتاسنتر هم اگر سرور تهیه کنید درصورتی که کانفیگ مناسب برای منابع اون انجام نشه اون سرور قادر به پاسخگویی به نیازهای شما نخواهد بود.
موفق باشید