مخابرات رو نگه دار ، یک خط تلفن جدید درخواست بده و رو اون هر تغییری میخوای بده ، منم همین اشتباه رو کردم و پشیمونم (الان هم دیگه مخابرات تو منطقه ما کلا DSL ارائه نمیده.).
اما شاتل رو من تایید میکنم ، قبلا ازش سرویس ۵۱۲ داشتم تا ۶۰۰ ~ ۷۰۰ هم دانلود داشتم ... اما الان رو نمیدونم .
درباره اینترنت p2p هم تو ساختمون تون با همسایه ها صحبت کن ، اگه مثلا دو ~ سه نفر بشید ، هزینه نصب ، راه اندازی ، آنتن و... میاد پایین ، سرعت دانلود و کلا سرعت در این روش ب مراتب بهتر از تکنولوژی dsl هست ، البته ب شرطی ارائه کننده سرویس از زیر ساخت مناسب برای این موضوع استفاده کنه و نه اینکه خودش برداشته باشه از یک نت معمولی ک رو بستر خطوط تلفن راه اندازی شده استفاده کنه .
قبلا شرکت هایی بودن ک لینک مستقیم از مخابرات میگرفتن (فیبر اختصاصی) ، الانم هستن ، منطقه ولنجک ، کوچه های انتهایی خیابون ولنجک یا ته زعفرانیه ک میخوره زیر بام تهران ، اون جا ب دلیل اینکه رو ۹۰ درصد خطوط تلفن امکان انتقال دیتا نیست (!) اکثر ساختمون ها از همین p2p استفاده میکنن ک آنتن های ارسال کننده هم دقیقا رو برو شون رو بام تهران ه ... بگرد پیدا میکنی !
اون آنتن ها اگر وسط راه تقویت کننده داشته باشن ک دارن ، محدوده پوشش وسیعی دارن ... پهنای باند این سرویس ها هم معمولا نامحدود ه ... نا محدود واقعی ! (با هزینه راه اندازی زیاد و هزینه ماهیانه کم ! ، شاید یک پنجم یا حتی یک دهم انواع DSL ، شرکت های ارائه کننده معمولا زیاد معروف نیستن و معمولا ب یک نفر هم نمیدن ولی ب یک ساختمون میدن.)