نقل قول نوشته اصلی توسط reza-sp نمایش پست ها
من آدم کار بلد سراغ دارم اتفاقا همین نکس وان موزیک هم اون سئو کرده
البته به قول دوستمون سئو نیست ولی بالاخره کاربلدهستن
دیگه به هر طریقی شده درست میکنن دیگه
شما لطف کنید اسم ایشون رو بگید تا ما هم باهاش آشنا بشیم !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmj نمایش پست ها
خوب چندتا بک لینک باید خرید تا بالا بیاد سایت؟ سایتی که بک لینک خوب بده میشناسید؟
برای صفحه یک و لینک یک باید بک لینک زیادی خریداری بشه ، بک لینک با شرایط خاص/ البته نیازی به رعایت این مهم نیست ( در برخی موارد خاص ).
بهتون معرفی میشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sib mizban نمایش پست ها
با سلام و عرض ادب
وقت بخیر

قصد جسارت ندارم؛ اما به شدت با حرفای شما مخالفم.
سئوی داخلی رو بله همه تقریبا یه چیزایی ازش بلدن، یک سری نکات ریز و بزرگ و معمولی... اما آیا با همین نکات میشه در عبارت پر سرچی مثل "رمان" یا مثلا "دانلود آهنگ" اومد صفحه اول گوگل؟؟
به نظر من اتفاقا سئوکار واقعی و حلال خور اونیه که می تونه تو همچین عباراتی هر سایتی رو بیاره صفحه 1 گوگل.

موفق باشید
متاسفانه ، متاسفانه کسی سایت شما این کلمه های کلیدی نمیاره صفحه یک ! این رو بهتون قول میدم.
انشالله دوست عزیزی که میخواستن اسم سئو کار نکس وان موزیک رو اعلام کنند ، صحت حرف بنده کاملاً مشخص میشه.
همون رمان رو من برای شما با یک سری نکات که خدمتتون عرض میکنم ( رایگان ) میارم بالا .( اگر وبسایتی با این موضوع دارید )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط tarf نمایش پست ها
با سلام
بنده سئوکار هستم و نمونه کارهم زیاد دارم
ولی موردی که هستش سئو کار توی ایران زیاد هست ولی دیگه دانش قبلیشون بدرد نمی خوره
و دوستان فکر می کنند با کارهای که روی یک سایت انجام میدن و نتیجه میگیرن همون کارها رو روی سایت دیگه انجام بدن بازهم نتیجه میگیرن
در صورتی که از سال 2014 به بعد سئو کار باید هر سایتی رو به یک روش سئو بکنه
با توجه به اینکه الگوریتم ها پیشرفت بسیاری کرده ولی گوگل رسما داره سئو کلاه سفید و حتی خاکستری رو از بین میبره
نمونه اش سایت های اسپمری که در سطح وب می بینید که در روز چندین هزار بازدید از خود گوگل دریافت می کنند در حالی که یک موتور جستجو باید در کمتر از 24
ساعت این سایت ها رو شناخته و پنالتی کنه
هم اکنون با کلیدواژه های بسیار رقابتی سایت های در سطح وب مشاهده میشه که فقط خبرخوان هستن این سایت ها صرف اینکه da بسیار بالای نزد گوگل دارند
دیگه هر کاری بخواهن بکنند آزادن و مطالبشون در صفحات اول گوگل هست در حال که اکثرا مطالبشون کپی و از فیید دریافت شده و اصلا محتوا تولید نکردن
این رویه به نظر بنده باید تغییر بکنه