نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
پس یعنی اولش میگن یورو 3200 وقتی مشتری جذب شد گوشش رو میبرند؟ خوب بهتر نیست بجای اینکار قیمت سرور رو کمتر بگن معقول تره نه؟
پاسختون برای این مورد چیه؟ هم سرور رو ارزون میدن هم یورو رو زیر قیمت اونم خیلی زیر قیمت میدن؟ نفع چیه؟ بک آپ سایتها؟ اطلاعات سایتها؟ دسترسی به بانک ایمیل و یا شماره تماس های ثبت شده سایتها؟
البته اصلا توهینی نبود اما منه خریدار اینا برام سواله و دوست دارم برای بقیه هم شفاف بشه
پیشنهاد میکنم وقتی پست میزارین اندکی تامل کنید
اولا این اصلا روش کاری بنده نیست چون اصلا به این کارا اعتقادی ندارم و خوشبختانه و مشتریهای خودمون تبلیغاتمون هستند و نیاز به راضی کردن به این شیوه و شنیدن این نحوه صحبت هانداریم.
اما این روش کار رو از معتبرترین فروشنده ها چه در ایران و حتی بعضی از دوستان که در خارج سرویس میدن دیدیم.
درضمن یادتون باشه ارز کلا ثابت نیست که بخواد قیمت ثابتی نوشته بشه. تو ایران این آشفته بازار هست هم بخاطر عدم استاندارد بودن بعضی از دوستان فروشنده و انتظارات نابجای مشتری ها هست که همکاران این آفرها رو میدن.
در سایت ها هم ذکر میشه مثلا «دو ماه نخست ارائه یورو با نرخ 3200 با زیرقیمت ارز در بازار جهت خرید سرور» اینجا هم اگر برید سرور مثلا از هتزنر از همکارا بخرید در حالت عادی سود خاصی ندارن معمولا. که حالا میان اینکارا رو هم برای جذب مشتری میکنن
اینکه میفرمایید بهتر نیست از اول یه نرخ باشه والا معمولا مشتری میگه تخفیف های ماه اول رو بدین !!! حالا دیگه نمیدونم چه عرض کنم !
اما در خصوص مواردی نظیر بکاپ و..... مهندس از کی تا حالا فروشنده سرور اختصاصی میتونه وارد سرور مشتری بشه و بکاپش رو بقول شما کش بره!؟

در کل به همکارا پیشنهاد میدم زیادی آفرهای با تخفیف زیاد ندین چون در نهایت موجب این ابهامات و تهمت ها میشه !
اما خب گاهی مواقع دوستان از ارزهای ناسالم هم استفاده میکنن ! اما این درست نیست با این لحن کلا این سیاست های فروش رو زیر سوال ببرید !
پیروزباشید.