نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: راهنمایی در مورد سرویس کاهش پینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Nader_Nj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    2 پست

Exclamation راهنمایی در مورد سرویس کاهش پینگ

سلام دوستان و اساتید محترم ، خسته نباشید
    من عضو جدید این انجمن هستم و واقعا نمیدونستم این پست که شامل چند قسمت میشه رو کجا بزارم !
    میخواستم یه سرویس کاهش پینگ راه بندازم برای فروش ولی میخواستم یه سری شرایط خاص پیاده کنم رو سرور که پایین تر عرض میکنم خدمتتون
    حدودا 15 الی 20 تا تاپیک رو تو همین انجمن پیدا کردم و تا آخر همشون خوندم ، یه سری اطلاعات هم به صورت پایه گیرم اومد که بسار مفید بودن
    فقط میمونه یه سری مبحث که برای من پیش اومد ممنون میشم کمک کنید ، اطلاعات خودمم میگم که اگر اشتباه فهمیده باشم راهنمایی کنید

کلا مباحثم 3 قسمت جداگونه هست ممنون میشم هر کس هر اطلاعی داره کمکم کنه
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قسمت اول : خرید سرور

تا اونجایی که من اطلاع دارم برای شروع این کار نیاز به یه سرور مجازی ( VPS ) داریم که شرایط زیر رو داشته باشه

موقعیت مکانی : ایران
    دیتاسنتر : تبیان ( بهترین گزینه است چون کمترین پینگ رو برای سرور های خارجی ارائه میده )
    پردازنده
    و حافظه : تا اونجایی که من از پست های دیگه برداشت کردم برای این سرویس ، اهمیت ندارد
    سیستم عامل : میکروتیک
    ترافیک ماهانه : برای شروع کار 20 الی 50 گیگ کفایت میکند
    آپ پایم : بالا

فقط یه نکته عرض کنم که مشخصات سروری که میخوایم بخریم قابل تغییر نیست
    یعنی اول کار هر سروری با هر مشخصاتی خریدیم ( پردازنده ، حافظه و ... ) تا آخر کار همون مشخصات میمونه فقط در صورت نیاز که تعداد مشتریا بالا رفت ، شاید مقدار ترافیک ماهانه رو افزایش بدیم
    ما از اوناش نیستیم که کیفیت رو فدای قیمت کنیم
    به همین دلیل یه سرور با کیفیت عالی و قیمت مناسب میخوایم ( لطفا به جز قیمت خود سرور ، قیمت ترافیک ماهانه هم اعلام کنید )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قسمت دوم : سرویس ها

و اما حالا میرسیم سر اون شرایط خاصی که بالا گفتم که قرار شد روی سرور پیاده کنیم !
    واقعا دنیای مجازی به ویژه قسمت گیمینگ برای ما ایرانی ها کابوسیه که تمومی نداره
    ما میخواستیم به جز سرویس های گیگی که به مشتری ارائه میدیم ( مشتری به ازای هر گیگ کاهش پینگ یه مقداری هزینه پرداخت میکنه) ، سرویس نا محدود به صورت ماهانه هم راه بندازیم ولی با شرایط خاص !
    من خودم به شخصه گیمر هستم ، تاحالا بازی آنلاینی ندیدم که بیشتر از 128 KB برای ارسال و دریافت بازی نیاز داشته باشه
    حالا ما فرض بگیریم که مشتری هنگام بازی کردن هم چند تا برنامه مثل Skype و Team Speak استفاده میکنه ! به خاطر همین فرض رو 256 KB میگیریم
    ما میخواستیم سرویس های نامحدود ماهیانه رو ، حجم نامحدود بگیریم ( منظورم از نامحدود مقدار کل ترافیک ماهانه سرور هست ) ولی سرعتش رو لیمیت کنیم رو 2 MB ، یعنی همون 256 KB !
    یعنی مشتری هر چقدر میخواد از ترافیک سرور استفاده کنه ولی با سرعت لیمیت شده 256 KB !
    سوالم اینجاست که آیا همچین چیزی رو میشه رو سرور پیاده کرد برای سرویس کاهش پینگ ؟ اگر میشه نظرتون در مورد این کار چیه ؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قسمت سوم : سیستم اکانتینک و مدیرت فروش سایت

تا اونجایی که من از تاپیک های دیگه برداشت کردم ، بهترین گزینه برای مدیریت و اکانتیگ سرور ، IBSng هست که خیلی هم طرفدار داره
    با توجه به اینکه سایت نیاز به آپشن هایی مثل خرید اکانت ، تمدید ، نام کاربری و کلمه عبور دلخواه داره ، برای مدیریت فروش Freer بهتر هست یا WHMCS ؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون میشم با صبر و شکیبایی و استفاده از تجربه هایی که دارید راهنماییم کنید

2. تعداد تشکر ها ازNader_Nj به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)