نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: راهنمایی جهت کولوکیشن سرور در منزل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی جهت کولوکیشن سرور در منزل

نقل قول نوشته اصلی توسط JeyServer نمایش پست ها
    دوست من اگر کمی توی انجمن میگشتید بیش از تعداد مو های سر من و شما تایپک هایی رو میبینید که قصد مشابه شمارو داشتند و در آخر متوجه پشیمون شدند از هزینه هایی که کردند(یا وقتی که از بین بردند)
    در زمینه کلو، فقط نیمی از مسئله سخت افزار سرور هست، برای مثال شما برق اضطراری دارید؟(Hot plug)
    یا فکر کردید که میتونید با یک خط تلفن یک سرور رو در گوشه اتاقتون میزبانی کنید؟
    به هر حال، تعرفه پهنای باند اختصاصی اینترنت شرکت زیر ساخت
    http://www.tic.ir/Content/media/imag...12936813908244
    تعرفه پهنای باند اختصاصی اینترانت:
    http://www.tic.ir/content/media/imag...97230047689012
    درودی دیگر. متاسفانه نتونستم چیز بدرد بخوری گیر بیارم برای همین مجبور به تاپیک جدید شدم.

خوب فیبر نوری بدرد همین موارد میخوره و همینطور ups هم بدرد همون برق اضطراری که گفتید میخوره دیگه! هر مشکلی راه حلی داره! بله بنده قیمت هایی که اعلام کردید رو از شرکت های خصوصی و مخابرات هم گرفتم ولی الآن دقیقا نمیدونم پهنای باندی که دیتاسنتر برای سرور قرار میده دقیقا کدوم هست؟! مشکل بنده در حال حاضر فقط توی انتخاب پهنای باندش هستش وگرنه برق و سیستم خنک کننده و این داستانا چیزی نیستند رفع و اوکی میشن. البته یادم رفت بگم! خوب ایرادش چیه آدم سرورش رو توی خونه خودش داشته باشه! الآن خیلی افرادی که توی خارج از کشور هستند پارکینگشون رو یا یه اتاق از منزلشون رو برای خودشون کردن دیتاسنتر شخصی خودشون! (خواستید عکس هم براتون ارسال میکنم لذت ببرید) خیلی هم خوبه و آدم سرور همیشه در دسترسش هست و مجبور نیستی برای یک کار کوچیک 365 بار تماس بگیری با دیتاسنتر تا برات سیستم عاملی رو نصب کنن :| (پیش اومده این داستان ها که عرض میکنم! از هرچی دیتاسنتر هست بیزار شدم!)
    ویرایش توسط M Hidden : August 2nd, 2015 در ساعت 15:44

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)