سلام. لازم دونستم این مطلب رو عنوان کنم.
جناب آقای navid2zp از جمله حرفه ای های نویسندگی و وب مسترهای خوب سایت های دانلودی هستن. اگرچه ایشون من رو نمیشناسن و جایی با هم به صورت مستقیم همکاری نداشتیم، اما من آمار کارهای ایشون رو دارم و فقط صرفاً به خاطر تقدیر از اشخاصی مثل ایشون که به وب سایت های فارسی در زمینه دانلود کمک کردن این متن رو ارسال می کنم. من خودم 8 ساله نویسنده (اگر حمل بر خودستایی نباشه حرفه ای) هستم و با اکثر افرادی که در سایت های معتبر دانلودی کار کردن آشنا هستم. اهل کار در چند سایت نبودم و معمولاً پایبند یک سایت بودم. خودم سایت داشتم و ادمین اصلی سایت ArmanDownload.com بودم که بنا به دلایلی فعالیتش متوقف شد.
برای اطمینان خاطر دوستانی که قصد همکاری با ایشون رو دارم میگم، کار آقا نوید خیلی حرفه ای هست و ایشون به قول معروف دود چراغ خوردن تو این راه! واقعاً اگر مایل به شروع یک بیزینس در زمینه سایت های دانلود هستید این موقعیت رو از دست ندید دوستان.
آقا نوید، واقعاً میگم... واقعاً مایل هستم که در چنین سایتی و دقیقاً با همین شرایطی که شما گفتید باهاتون همکاری کنم... اما افسوس که بیش از حد سرم شلوغ هست و قادر به همکاری با شما نیستم.
سایت شما رو هم دیدم. آدرسش رو امثال من به راحتی می تونن پیدا کنن. توی همین متنتون هم واضحاً اشاره کردید به آدرس سایتتون. باید بگم کیفیت مطالب سایت، قالب شیک و پر سرعت و سبک حرفه ای نگارشی و ... بسیار در سطح بالایی هست و این سایت پتانسیل کسب قرار گیری در بهترین جایگاه ها رو داره. به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و برای دوستانی که مایل هستن پیشنهاد می کنم این فرصت رو غنیمت بشمارن.
امیدوارم این صحبت ها رو کسی اسپم برداشت نکنه. قصد بنده تقدیر از آقا نوید و تیم سایت نوا هست و همچنین راهنمایی دوستان.
با تشکر