با سلام
به دنبال نویسنده برای سایت خودم به نام فون زون هستم. سایت در حوزه ی اخبار موبایل فعالیت میکنه
به هر پست تایید شده، 500 تومان و هر پست تایید نشده هم 250 تومان تعلق میگیره. البته پست تایید نشده معنیش این نیست که مطلب خییلی بی کیفیت باشه و انتظار هزینه هم داشته باشید. مثلا پستی که در سایت موجود باشه، 250 تومان به شما تعلق میگیره. بابت هر مقاله هم 700 تومان و مقاله ی تایید نشده، 400 تومان.
قانون خاصی نداره نوشتن مطلب، ولی خب نوشته باید مفهوم خوبی داشته باشه و گوگل ترنسلیتی ترجمه نشده باشه. در ترجمه، نیاز نیست تمامی لغات و اصطلاحات سایت منبع ترجمه بشه. کپی برداری از سایت های داخلی به هیچ وجه قابل قبول نیست و در صورت مشاهده، جریمه ی مالی میشید به مبلغ 1000 تومان!
شرایط نوشته ها و اندازه ی عکس ها و فونت ها و غیره رو خودم میبینم در پست تون و تغییرات لازم رو اعمال می کنم، اما اگر کیفیت لازم رو داشته باشه، خب جزو پست های باکیفیت شما حساب میشه. و این تغییرات به معنای تغییرات در محتوا نیست، بلکه تغییراتی مانند اندازه ی فونت و لینک دادن ها و اندازه ی عکس ها و چیز های مشابه هست.
رتبه ی فعلی الکسای سایت هم 25197 هست.
رتبه الکسای سایت
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونید پیام خصوصی ارسال کنید. به ایمیل بنده به نشانی acetop73@gmail.com ایمیل بزنید. در بخش تماس با ما در سایت پیام ارسال کنید.
در مورد هزینه ها هم باید اعلام بشه که افزایش پیدا نمیکنه و سقفش همین هست.
در ضمن رزومه فراموش نشه. و یه جوری هم باید مشخص و اثبات بشه که رزومه ی خودتون هست و شخص دیگه ای نیست
پس از تایید مدارک و مشخصات، یه لینک برای تست به شما داده میشه و بعد از تایید نهایی، پذیرفته میشید
اگر هم رزومه ندارید، یک لینک تست برای شما ارسال میشه و به مدت 24 ساعت زمان دارید تا اون رو ترجمه کنید
توجه کنید که پذیرش یا عدم پذیرش شما وابسته به همون ترجمه ی اولیه ی شما هست