نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    292
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

دوستان لطف کردند همه و هرکدام تجربیات و نظرات خود را در اختیار بقیه گذاشتند. یکی از مشکلاتی که حتی در زندگی روزمره کشور ما دیده میشه عدم اگاهی با در اصل اطلاع رسانی نشدن 1001 چیز هست برای مثال مکمل های ورزشی و عوارض انها! این رو چون خودم اسیب دیده ام میگم شما چندوقت یکبار یا کجا دربارش میشنوید؟ کجا تفاوت مجازی ساز ها به گوش مخاطبان هاستینگ ها رسیده میشه؟ متاسفانه کاربر برای اینکه 35هزار تومان پول سرور نده
    10 جا سرور 5 تومانی میگیره اخر چشم باز میکنه میبینه چند برایر هزینه کرده و اخر هیچ! و از همه بدتر این هست که باید تاوان همه اون هاستینگ ها را وقتی که اخر سر سراغ شما میایند بدهید مثال همان که انقدر مار خوده که افعی شده! پس نمیشه گفت 100% رفتار و قیمت های اون هاستینگ ها بی اهمیت هست! استارتر عزیز درست گفتن بنده یکی از اون دیسک گردنی ها هستم! ولی نظر اخر بنده این هست که خودمان باید به خودمان رحم کنیم هر شخص یا گروه یا انجمنی که نقشی در زمینه ای تی دارد کاملا بی تفاوت عمل نکند در جهتی حرکت کند که در حق هیچکس کوتاهی نشود . گفته دوستی که فرمودند مشتریان انجمنی یا اینطور بگیم مثل قیمت ملک که کلاس و سطح مردم ان مشخص می کند پس مشتری انجمنی با مشتری شرکتی متفاوت هست شکی نیست ایا ما و شما و دیگران با همه این دانسته ها جهت تامین بخشی از هزینه هایمان انجمن را هم در برنامه قرار نمیدیم؟ خب این درست هست که
    ما برای مثال پرداخت هایمان را با نرخ حواله انجام دهیم و شخصی که درامد ارزی دارد بدون نماد بدون درگاه مستقیم 1گ رم را 10 تومان ارایه بده؟ بعضی وقتا فکر میکنم که مشتریان چیز...ان اشتباه می کنند 6تومان پول اکانت میدن به 10تومان میتونن وی پی اس داشته باشند! شاید بهتر بود اینگونه سایت ها به جای این کار ها ارز هاشون رو به ما میداند! هم دردسر نداشتند هم به ما کمک می***دند! خودم نمیدونم یا مهم هم نیست که گفته هام با رعایت کامل بوده یا نه اما فقط با دیدن این تاپیک خواستیم درد دلی کرده باشیم وقتی 1گ رم 10 تومان گناه نیست پس درد و دل هم نباشد :دی

2. تعداد تشکر ها ازteraserver به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)