جناب سجادیه صحبتهای شما رو کاملا تائید میکنم ولی این برای اطلاع رسانی دوستان بود وگرنه در یکی از همین پستهام گفتم شرکتیکه من در اون کار میکنم اکیدا توصیه کردن در هیچ انجمنی نامی از شرکت حق ندارید ببرید. و باور کنید منم اینو من باب نصیحت خدمت دوستان بزرگوار عرض کردم میدونم صنف انجمنی با صنف آفلاینی و باز با صنف باندهای سازمانی و.. کاملا متفاوت هست و بنده نیز بعنوان کمک و یا درخواست این تاپیک رو نزدم ولی حیفم اومد نگم شاید بعضی ها بخواند اما فکر میکنن راهش اینه
ولی از یک باب قبول کنید روی همه تائثیر میزاره مثلا 2-3ماه پیش بود یکی از همکاران که در شرکت ما منیجر هست و ارتباطات دیتا سنتری تا حدی که باشه خودش انجام میده میگفت یک خانمی که دقیقا اسمش یادم نیست از ساپورترهای هتزنر میگفت چرا هموطن های شما اینقدر گزارش هم رو میدن؟؟ و چرا شماها با سرورها اینقدر تخلف میکنید؟ البته شما منظورش ما ایرانیها بود!! فکر میکنید این روند ادامه پیدا کنه شما و یا حتی هر شرکت بزرگگ دیگه بی اعتبار نخواهد شد بخاطر تخفیف 2 یورویی هرچیزی رو نباید گفت. البته باز هم شرکتیکه بلند فکر کنه کوتاه عمل نمیکنه.
وگرنه در هر شغلی و در همه دنیا ارزون کار گران کار و با کیفیت کار و بی کیفیت کار هست و خواهد بود در هر شغلی اما بعضی اوقات باید یک زنگ خطر رو بصدا دراورد که بدونن وسعت اینترنت فقط به شکل گربه ای جنوب غرب اسیا محدود نیست و سراسر دنیا رو پوشش میده و ایرانیهای مقیم خارج کشور بهشون ثابت شه شما بهترید شک نکنید از شما استفاده خواهند برد نه از .... پس من فقط میخواستم دید رو باز تر کنم ذهن رو شفاف تر کنم و....
بهر حال ببخشید کم و زیادی گفته شد اما دوستان واقعا همه بزرگوارند