سلام به دوستان. من نزدیک به یک ساله که مدیر محترم وب سایت کمیاب دانلود رو میشناسم و مثل برادر قبولشون دارم و تا الان هم با ایشون همکاری کردم.
به دوستانی که بدگویی میکنند باید بگم که براتون متاسفم چون واقعا بده که درک و فهمتون پایینه و دخل و خرج یک سایت رو نمیدونید. سایتی که پر از مطالب پر حجمه و نگهداری سرور و هاستینگ و... بسیار سخته و هزینه بره.
تازشم شما از سیستم خودتون دانلود و آپلود نمیکنین که! Vps اینکارو میکنه که خوشبختانه مدیر کمیاب دانلود یک وی پی اس بسیار قوی و پرسرعت هم خدمتتون گذاشته!
از نظر دشواری درج مطالب باید بگم برخلاف خیلی از وب سایت های دانلود، کمیاب دانلود هم پنل آسون تری نسبت به بقیه داره و سرعت درج مطلب هم بسیار آسونه.
من نمیدونم دوستانی که انتظار هر مطلبی ده هزار تومن دارن چطوری حساب کردن!!!
والله یه ذره درک هم خوبه...
- - - Updated - - -
دوستان من با ایشون(مدیر کمیاب دانلود) یک ساله همکاری داشتم و هیچ مشکلی از بابت حقوق و ... ندارم. چون واقعا با انصاف دارن مدیریت میکنن و ازشون راضی هستم.
دوستان یه مقدار در رابطه با دخل و خرج سایت هم قضاوت کنن و درک کنند که انتظار پستی ده هزار تومن نداشته باشن!!!
والله نسبت به سایت های دانلود که دیدم بسیار درج مطلب آسون تره چون پنل مدیریتی سریع و سبکی داره و VPS قوی و سرعتی داره.