چی را ثابت کنم؟ من که سایت و نمونه سایت ها را گفتم.
دوست عزیز شما اگر با روتر آشنایی داشته باشید میدنید که با گروه بنده روی سوئیچ و روتر میتونید پورت اضافه کنیددوست عزیز ، این برای آی اس پی هست نه دیتا سنتر ! وقتی پورتش محدود وهست می خواهید دیتاسنتر رو باهاش اکی کنید ؟
Routerboard.com این یک روتر بورد میکروتیک هست. که 4 پورت دارد شما فکر میکنید با این روتر گرون قیمت فقط 4 سیستم را میشه مدیریت کرد؟ اگر این طور فکر میکنید واقعا اشتباه میکنید چون با 2 سوئیج 24 پورت 48 تا پورت دارید که 48 سرور را میتونید مدیریت کنید 2 پورت دیگر هم برای ورودی اینترنت که با این 2 ورودی میتونید لودبالانس راه اندازی کنید که اینترنت 100 % استیبل شود.
من گفتم میتونید بیاد کرج من 2 مگ اختصاصی 1 میلیون تومان و هر مگ غیر اختصاصی را 120 تومان بهتون میدمقیمت پهنای باند از شرکت شاتل
1 مگابیت اختصاصی 814000 تومان
1 مگابیت غیر اختصاصی 420000 تومان
شما اگر خواستید از مخابرات تهیه کنید میتونید به مرکز شاهد در کردستان مراجعه کنید. مدارک هم ثبت شرکت، روزنامه رسمی ، تقاضا ، معرفی نامه نیاز داریدمخابرات از چه طریقی ؟ زیرساخت ها تهیه شده ؟ یعنی فیبر کشیده شده ؟
یو پی اس های ما در حال حاضر 3 الی 4 ساعت برق نگهداری میکند که بزودی موتور برق برای پشتیان برق در ساعاتی طولانی قطعی که یک زمانی طوفان شد قطعی نداشته باشیم.برق گفتید تنها برای 3 ساعت ، بعد از اون چکار باید کرد ؟ مثلا طوفان شد کابل ها قطع شد تو اروپا حداقل 3 تا 5 ساعت طول می کشه تعمیر بشه ، اما ایران تا 12 ساعت هم می کشه بهترین حالت
موتور برق هم با اضافه کردن مخزن بنزین یا گازوئین زمان تامین برق را میتوان به 24 ساعت هم رساند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جالب اینجاست سری قبل میگفتند دروغ میگی و اومدی کلاه برداری کنی که یک بنده خدایی اومد گفت فردا میگم از استانداری بیان ببرنت. که ما فرداش رفتیم توی فرمانداری پیش حراست جلسه ای داشتیم هرچه نشستیم نیومدن ببرنمون.
حالا که سرویس راه اندازی شده من موندم مشکل کجاست .