نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
پیشنهاد میکنم با توجه به جامعه آماری زیاد استفاده کنندگان از ورد پرس برید تو همین کار و قالب بزنید و بفروشید و خدمات دیگر برای این سیستم مدیرت محتوا شک نکنید کمترین دردسر و بیشترین بازدهی خواهید داشت
خواستی بیا تو پ.خ تا با دلیلی بهت ثابت کنم که کی به کجا رسید با همین سیستم وبلاگدهی و بعد چی شد و چی بدست می اورد با دلیل و مدرک
هدفم هم کمک به خودته وگرنه الان سیستم وبلاگدهی دارم که 1369 هسته داره ترکیباتی از a^z , 0^9 , - میشه 37*37 تیبل که کمترین منابع رو میخواد + سیستم کشینیگ بهمین شکل در هووم اما میگم نرو
خواستی کار دارم براتون با تضمین درآمد بدون نیاز به اینکه یک ریال بخواید پول خرج کنید و تضمین درآمد خوب و بدون حداکثری نزدیک قیمت
سلام
چطور میتونیم باهم صحبت کنیم ؟
واتساپ یا وایبر دارید ؟
یا ایدی یاهو ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط studio.design نمایش پست ها
200.000 درامد برای سایت موزیک چیزی نیست سایت های بزرگ مثل رادیو جوان و.... دارن ماهی بیشتر از 100.000.000 تومان در میارن

به نظرم به فکر یه ایده نو و خوب باش از قدیم میگن توی یه کار یا باید اولین نفر باشی ، یا بهترین

کلوب اولین شبکه اجتماعی بود که از همه هم معروف تر و پر بازدیدتر شد آپارات اولین شبکه ویدیوی بود که الان از همه بهتر و پیشرفته تره

خود من شخصا دارم یه پروژه در حد اینستاگرام و.... رو پیاده میکنم که البته خیلی سخته !! اما دارم روش کار میکنم که اولین و بهترین ایران باشه
دوست عزیز تایپیک رو به دقت مطالعه نکردی
گفتم با اینکه درامد داره و رو به رشد هست ولش کردم به امان خدا !!! نگفتم 200 تومن خیلی درامد عالی هست
با اینکه سایت موزیکم 300 تا پست داره همش 300 تا پست دقت کن!!! کدوم سایت موزیک میتونه با 300 تا پست ماهانه 200 هزار تومن در بیاره ؟!!
بدون حتی 1 ریال هزینه تبلیغات !! تمامی ورودی ها از گوگل
خب سایت رو خودم سئو کردم یه چیزای سر در میارم اما با این همه تفاصیر سایت موزیک به دل من نمیچسبه