نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: تأثیر هاست و سرور بر سئو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    33 پست

Post پاسخ : تأثیر هاست و سرور بر سئو

نقل قول نوشته اصلی توسط BazPardakht.Com نمایش پست ها
    بابت این گفته شما کاملا مخالف هستم و هاست ایرانی جز ضرر برای ما هیچ چیزی نداشته
    پارسال سایت تفریحی رو سرور فرانسه داشتیم و به حرف های اینو اون گوش دادیم گفتیم بیاریم که سرعت بازشدنش برای کاربران ایرانی خوب بشه
    اون موقعه روزانه 15000 آی پی فقط از گوگل داشتیم که با اومدن رو سرور ایران در عرض 15 روز جوری خوردیم زمین که تا همین الان هنوز هم نتونستیم بلند بشیم
    همش هم ارور پینگ پایین سرور رو می داد و ناگفته نمونه که زمانی که گوگل برای ورود به سایت شما با پینگ پایین مواجعه بشه مطمئنا نمره منفی در نظر می گیریه و همون طور که سایت ما در عرض 15 روز از 15 هزار آی پی به 6 هزار آی پی رسید و تجربه ای بود که شاید هیچ وقت دیگه امتحانش نکنیم و به لطف خدا داریم با روش دیگه اون ضربه رو جبران می کنیم
    ناگفته نمونه تو گوگل وبمستر هم مدام ارور پایین بودن پینگ سرور میومد و ما تو اون 15 روز واقعا حواسمون به گوگل وبمستر بنود والی همون روز اول درست می کردیم مشکل رو
    سرورهای ما هم از سرورهای ایرانی سایت هاست دی ال بود
    عرض کردم که گوگل وبمستر کلی ارور پایین بودن پینگ سرور رو می داد سرور هم روی آسیا تک بود
    اتفاقا تایم اوت تاثیر خیلی زیادی داره و زمانی که روبوت های گوگل سعی می کنن به سایت وارد بشن و با تایم اوت روبه رو می شن ضربه ی بزرگی به سایت می زنه اگه نمی زنه گوگل که بیکار نداره اخطار تایم اوت تو گوگل وبمستر بفرسته
    ببینید، اشتباه شما دقیقا اینجاست.شما باید بگید هاستتون داغون بوده.نه اینکه بگید هاست ایرانی برای سئو کلا بده.

من در پستم اصلا نگفتم پایداری مهم نیست.بلکه گفتم دور بودن به ربات های گوگل اصلا ملاک نیست و ربطی به سئو نداره.

اینکه شما تجربه ناخوشایندی در یک هاست ایرانی دارید، دلیل نمیشه به سئو ربط بدید و بگید کلا هاست ایرانی برای سئو بده. بله هر هاست ناپایداری با پینگ بالا(پینگ غیر عادی بالا.نه به خاطر دور بودن از ربات های گوگل) بد هست برای سئو.چه ایرانی چه خارجی.
    من از آسیاتک سرور اختصاصی دارم و به شدت راضی هستم.اخیرا اومدم ازشون یه هاست اشتراکی خریدم،افتضاح بود و دقیقا مشکل شما رو داشت و هاست رو پس گرفتم.اگر سایت بدرد بخوری روش میذاشتم مثل شما دچار خسارت می شدم به دلیل افت و ضرر از نظر سئو.اما این چه ربطی به بد بودن هاست یا سرور داخلی برای سئو داره؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط نت افراز نمایش پست ها
    با سلام
    تأثیر داره ، خیلیم تأثیر داره من پیشنهاد میکنم اگر چشم به ورودی گوگل دارین از هاست داخلی استفاده نکنید ، ببینید ربات های گوگل وقتی وارد سرور میشن و با لود پایین مواجه میشن اینو ی امتیاز منفی میدونن ، میدونید چرا ؟؟؟ چون گوگل همیشه میگه وبسایت ها رو برای کاربران بهینه کنید نه برای ربات های ما و از آنجایی که در تمام کشورهای بروز دیتاسنترهای محلی اجاره میشه ربات میگه برای کاربر این سایت بد لود میشه ... این مشکل ما ایرانی ها هست ، تا زمانیکه همه سایت های ما ، همه سایت های ما در کشور خودمون میزبانی نشن این یک پوئن منفی ست ، وقتی از هر ده سایت ما هفت تاشون خارج از کشور هاست میشن نباید توقع داشت پینگ بالای ایران برای گوگل بی معنی بشه ...مگر اینکه از جستجوگرهای ایرانی استفاده کنیم که نمیکنیم...
    شما اصلا مطلب بنده رو(پست اول تاپیک) نخوندید.کلی بحث شد درباره اینکه دور بودن از ربات های گوگل، هیچ ربطی به سئو نداره.با استدلال و منطق کافی و روشن و مبتنی بر واقعیت و حقیقت.
    گوگل به خوبی می دونه که ممکنه سایت ها، به دور از کشور خودشون هاستینگ داشته باشن.انقدر خنگ نیست که چون ربات هاش دور هستند، بگه سرعت پینگ پایینه.

ضمن اینکه من هم از هاست شما یعنی نت افراز که فقط هاست خارجی میدید(پشتیبانی و هاستتون عالیه)، هاست دارم هم هاست خارجی سرور پارس(مزخرف ترین هاستینگ). هم ایرانی دارم (******، هاست ایران، ایران هاست، نوین هاست، آسیاتک و شهراد). روی هاست شما و هاست و سرور ایرانی هم هر دو سایت های با سئوی موفق در موضوعات رقابتی دارم.

حرف موتور جستجوی ملی هم نزدید که هممون بدبخت میشیم.گوگل خیلی حساب کتاب داره و الان همه چی مجتمع شده روی گوگل.اگر گوگل بره کنار، به دلیل پراکندگی استفاده از موتور جستجو ها، راه اندازی کسب و کار به شدت پر هزینه میشه و سئو هم دیگه ازین حساب کتاب فعلی در میاد.گوگل سالهاست انقدر داره کار می کنه و بهترین نتایج رو نشون میده و هر روز سئو رو سخت تر می کنه.موتور جستجو های ایرانی که هر چی اسپم تره بالاتر نشون میدن و سرعتشون از گوگل خارجی هم پایین تره و اگر موتور جستجو های ملی ، باب بشن، حدود 10 سال، عقب گرد می کنیم.و وقتی سایتی تو یکیش رتبه بگیره تو سرچ انجین داخلی دیگه نمی گیره و کلا وضع وحشتناکی میشه.بماند که تو یکی از همین سرچ انجین های ایرانی، زدم دکوراسیون داخلی، شارژ ایرانسل، نوشت نتیجه ای یافت نشد.املا رو بررسی کنید و لغت کلی تر وارد کنید.تازه چرا راه دور برید.موتور جستجوی بلکو ، که ایرانی هم نیست و هزار تا مثل اون، افتضاح هستن.به شکل وحشتناکی از نظر performance داغون هستند که با فرض اینکه داغون نباشن، اون بدبختی به دلیل عدم اجماع برای استفاده از گوگل، به وجود میاد و همه از دم،(سئو کاران، طراحان سایت، وب مستر ها و صاحبان کسب و کار اینترنتی) ضرر می کنن.
    ویرایش توسط mohsen.unlimited : June 20th, 2015 در ساعت 14:14

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع