دوست عزیزم گفتم
1- حداقل برای این کار 10 شخص حقیقی یا حقوقی.
2- من چند بار گفتم انجمن صنفی نه اتحادیه
3- انجمن صنفی زیر نظر وزارت بازرگانی نیست بلکه زیر نظر سازمان کار و امور اجتماعی هست
4- من خودمو انتخاب نمیکنم. توی جلسه هیئت موسس باید مدیر عامل ، بازرس ، اعضای هیئت مدیره تعیین شود.
5- من کاره ای نیستم که بخوام خودمو درجه بندی کنم. کار بازرسین و کمیته نظارتی هست که درجه بندی کنند.
6 - متن زیر را بخوانید
آيین نامه چگونگی تشکیل ، حدود وظایف و اختیارات و چگونگی عملکرد
انجمن های صنفی و کانون های مربوط
« موضوع ماده (131) قانون كار جمهوري اسلامي ايران »
ماده 1ـ در اجرای ماده (131) قانون کار جمهوری اسلامی ایران ، به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانوني و بهبود وضع اقتصادی کارگران و کارفرمایان ، که خود متضمن حفظ منافع جامعه نیز باشد ، کارگران مشمول قانون کار و کارفرمایان هر حرفه یا صنعت می توانند با رعایت مقررات قانونی و این آيین نامه مبادرت به تشکیل انجمن صنفی نمایند.
ماده 2ـ انجمن صنفی کارفرمایی ، دست کم با عضویت ده شخصیت حقوقی یا حقیقی تشکیل می شود .
ماده 3ـ به منظور هماهنگی در انجام وظایف محول شده و قانونی ، انجمن های صنفی کارگری و کارفرمایی هر صنعت یا حرفه یک استان می توانند مطابق این آیین نامه نسبت به تشکیل کانون انجمن های صنفی آن صنعت یا حرفه در آن استان اقدام نمایند .
ماده 4 ـ کانون انجمن های صنفی هر استان از نمایندگانی که کانون انجمن های صنفی صنایع و کانون انجمن های صنفی حرف آن استان معرفی می کنند ، تشکیل می شود .
ماده 5 : کانون عالی انجمن های صنفی سراسر کشور توسط هیأت مدیره کانون انجمن های صنفی دست کم پنج استان تشکیل می شود .
ماده 6ـ به منظور تأسیس انجمن های صنفی و کانون های مربوط ، هیأتی به نام هیأت مؤسس مرکب از دست کم سه نفر از افراد ذی ربط با توجه به نوع تشکل ، انجمن های صنفی و کانون های مربوط ، برای فراهم آوردن مقدمات لازم تشکیل می شود .
تبصره ـ وظایف هیأت مؤسس عبارتند از :
1ـ تهیه پیش نویس اساسنامه با رعایت مواد آيین نامه.
2ـ تهیه فهرست مشخصات داوطلبان عضویت .
3ـ دعوت از اعضاء جهت شرکت در مجمع عمومی به منظور تصویب اساسنامه و انجام انتخابات .
ماده 7 ـ ارکان انجمن صنفی عبارت است از :
1ـ مجمع عمومی
2ـ هیأت مدیره
3ـ بازرسان
و.......
حالا برخی از انجمن های صنفی :
انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران - صفحه اصلی
����� ���ی ������� ��ی ��� � Ԙ� �ی���
www.imdle.org
انجمن صنفي شرکت هاي اتوماسيون صنعتي
Iran Advertising Agencies Association -
صفحه اصلی
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
میتونید شماره تماس خود به همراه اطلاعات فردی خود یا گروه خود را برای ما ارسال کنید[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
در ادامه انجمن صنفی هایی که نام بردم لینک گوگل زیر هم بررسی کنید