با سلام
عزیزان متاسفانه مشکلی برای دیتا های سایت ما پیش آمده مشکل رو خیلی مختصر توضیح میدم ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار میشه کرد:
15 هر ماه پرداختی ما به مدیر سرورمون بوده است متاسفانه به دلیل عدم پرداخت خود مدیریت که سرور رو از یک شرکت دیگر خریداری کرده و به کاربرانش که یکی ما باشیم واگذار کرده سرور از سمت رد استایتشن ساسبند شده و هر لحظه ممکن هست دیتای ما از سوی دیتاسنتر حذف شود. حال این فرد که چطور برنامه ریزی نداشته که به این شکل سرور به این حال و روز بیوفته به خودش برمیگرده این وسط من مشتری ضرر میکنم که نزدیک 2ترا اطلاعاتم از دستم داره میره واقعا هزینه سرور بنده نزدیک 400 تومن بوده و الان با شرکتی که به این جناب که به ما سرور داده صحبت کردیم گفته شد که باید کل هزینه اون سرور (حدود 1100 یک میلیون و صد هزار تومان) به رد پرداخت بشه که این سرور ها باز شود . و این هزینه واقعا جدا از پولی که برا این ماه پرداخت کردیم از توان ما کاملا خارج هست ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنند.ضمن اینکه این مسئول هیچگونه جوابی نمیده و پل های ارتباطی ائم از موبایل(خاموش) -- یاهو --- تیکت سایتشون و یوزر وب هاستینگشون کلا هیچ جوابی نمیدهند و آخرین حرفشون این بوده امروز باز میشه (گفته 2روز پیششون هست) و بنده دیگه حرفی با شما ندارم(یعنی با من حرفی نداره دیگه)