نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: راهنمایی برای نحوه برخورد صحیح

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن saeed1988m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

پیش فرض راهنمایی برای نحوه برخورد صحیح

با سلام

عزیزان متاسفانه مشکلی برای دیتا های سایت ما پیش آمده مشکل رو خیلی مختصر توضیح میدم ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار میشه کرد:

15 هر ماه پرداختی ما به مدیر سرورمون بوده است متاسفانه به دلیل عدم پرداخت خود مدیریت که سرور رو از یک شرکت دیگر خریداری کرده و به کاربرانش که یکی ما باشیم واگذار کرده سرور از سمت رد استایتشن ساسبند شده و هر لحظه ممکن هست دیتای ما از سوی دیتاسنتر حذف شود. حال این فرد که چطور برنامه ریزی نداشته که به این شکل سرور به این حال و روز بیوفته به خودش برمیگرده این وسط من مشتری ضرر میکنم که نزدیک 2ترا اطلاعاتم از دستم داره میره واقعا هزینه سرور بنده نزدیک 400 تومن بوده و الان با شرکتی که به این جناب که به ما سرور داده صحبت کردیم گفته شد که باید کل هزینه اون سرور (حدود 1100 یک میلیون و صد هزار تومان) به رد پرداخت بشه که این سرور ها باز شود . و این هزینه واقعا جدا از پولی که برا این ماه پرداخت کردیم از توان ما کاملا خارج هست ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنند.ضمن اینکه این مسئول هیچگونه جوابی نمیده و پل های ارتباطی ائم از موبایل(خاموش) -- یاهو --- تیکت سایتشون و یوزر وب هاستینگشون کلا هیچ جوابی نمیدهند و آخرین حرفشون این بوده امروز باز میشه (گفته 2روز پیششون هست) و بنده دیگه حرفی با شما ندارم(یعنی با من حرفی نداره دیگه)
    ویرایش توسط saeed1988m : May 19th, 2015 در ساعت 02:17

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)