نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: دامین .ir بله یا خیر؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : دامین .ir بله یا خیر؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    شما رتبه الکسا رو زیاد توجهی نکنید به کارتون بستگی داره دامین ملی از اسمش مشخصه اگر کارتون داخلی هست مناسبه اما از یه طرف باید تحریم ها رو هم در نظر بگیرید برای مثال برای گرفتن SSL برای دامین ملی باید کلی هزینه کرد اما برای com حتی با 6000 تومان یه بنده خدایی قبلاً میفروخت

در کل بسته به کارتون داره همین طوری نمیشه نظر داد در ضمن فکر میکنم تاپیک رو در جای نامناسبی زدین.
    تاپیک جای مناسبی هست..سوال داشتم راجب دامین خوب... اما راجب رفع تحریم و... که ما سالهاست تحریم هستیم و همیشه دور زدیم..الان هم سرورهای ایرانی داره مد میشه و همه سایتهاشون رو میارند رو سرورهای داخلی..ازا ین لحاظ مشکلی نیست. ولی اگر دقت کنید مشکلاتی که دوستان گفتند فقط برای دامینهای ایرانی نیست...چند وقت پیش همین دایرک ای مگر نبود با بی احترامی کامل همه رو ریخت تو ریسلرو؟ همین الانشم من با ریسلرو مشکل دارم دی ان اس عوض نمیکنه و همش ارور میده.. پشتیبانی هم که صفر!! یک هفته طول میکشه جواب بدند... بازم ایرانی بود یک زنگی چیزی میزدیم.. این مشکلاتی که دوستان گفتند رو مال خارجی ها هم دارند..
    در ضمن من با توجه به برخی سایتهای چندین ساله .ir اینو گفتم...یک سرچ کنید سایتهای پربازدید معروفی با .ir هست که چندین و چند سال قدمت دارند حتی تو دوران اوج تحریمها سر پا بودند و هستند...

- - - Updated - - -

مطلبتون رو پاک کردید؟ والا اگر میگید گوگل دامینهای .com روئ سریعتر سرچ میکنه به نظر من اینها ربطی به نوع پسوند نداره...نمونه همین سایت webhostingtalk.ir ...شما هر مطلبی بزنید خیلی سریع تو گوگل لینک میشه!! اینطوریا هم نیست که به دامینهای .com بیشتر اهمیت بده..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)