ما چند وقت پیش که سایت رو راه انداختیم روی دامنه ی hanoot.ir بود !!! من 2 سال پیش هم دامنه ی

Hanoot.com رو خریدم . البته تا 3 ماه پیش این سایت فقط توش زده بود به زودی! و بعدش هم روی ir. پارک کردیم!.

حالا بعد مشاوره ای که گرفتیم به ما گفتند که دامنه ی ir. هم توی Index گوگل خوب نیست و هم اگر بخوایم در گوگل تبلیغ کنیم ، با ir. نمی تونیم.

ما 2 ماه پیش تصمیم گرفتیم که دامنه ی اصلی رو روی com. ببریم و الان نزدیک 2 هفته ست که این کار رو کردیم

الان نزدیک به 2 هفته ست که نقشه سایت ما به com. اما هنوز توی گوگل درست نشده!!!

الان مشکل رتبه ی سایته!!!!

دامنه ی ir. که از اول توی اکسا درست بود و هر روز هم بهتر میشد ولی com. از موقعی که پارکش کردیم روی

ir. ، خود الکسا اونو زیر مجموعه سایت NedHour قرار داده بود و این سایت هم که به کل پاک شده بود و الان رتبش بالای 2 میلیون!!!

حالا من توی الکسا یکم ور رفتم تا تونستم اطلاعات com. رو درست کنم ولی الان هم هنوز مشکل داره! و هنوز

هم رتبه ی سایت nedhour رو نشون میده!

به 2 دلیل

1. اصلا رتبه ی ما توی ایران رو نمی زنه!!!

2. با آماری که بعضی روز ها به 16 هزار نفر می رسه و کمتر از 1200 هم نمیاد ، رتبه داره میره بالاتر! الان بالای 2 میلیون شدیم!

می خواستم بدونم که کسی میدونه که توی الکسا چیکار کنیم که سایتمون رو مستقل بشناسه و رتبه ی سایت hanoot.com رو بده نه رتبه ی سایت nedhour!!

البته یه جا توی الکسا هست و درخواست دادیم که این سایت مستقل هست ولی هیچ ترتیب اثری نشد!

واقعا به کمکتون نیاز دارم !!!!!!