سلام
من در مورد اون فردی که این همه هزینه گرفته نمی تونم نظر بدم چون کارش رو تموم نکرده ولی سئو ارزشش بیشتر از این هزینه هاست ولی خب رتبه سئو کردن تفاوت داره!
من یک زمانی با سایت chkme و یاد گرفتن سئو اولیه از این سایت یکی از سایت هام رو به رتبه اول رسوندم با 320 کاربر آنلاین و 4 ساله هنوز رتبه اول داره بدون خریدن حتی یک بک لینک یا تبلیغات! (هرچند الان دیگه من صاحبش نیستم و واگذار کردم.)
بحث سئو بسیار پیچیدست و هر روز موارد بیشتری بهش اضافه می شه و مواردی هم ممنوع میشه ترفند هایی وجود داره که حتی اگر اینجا بگم ممکنه برخی بخندند و مسخره بدونند ولی امتحان شدند و تاثیر گذار بودند.
چند پیشنهاد برای افرادی که دنبال سئو هستند
1- دنبال کسی باشید که به جز سئو در کار طراحی هم استاد باشه سئو کاری که بگه طراحی بلد نیست و طراحی جزو سئو نیست مطمئن باشید تنها خرید بک لینک و افزایش بازدید های بی ارزش و.. رو یاد گرفته ادعا سئو می کنه! بهینه کردن و افزایش سرعت و رفع معایب قالب سایت یکی از کار های مهم سئو هست و کسی که طراحی بلد نیست و این کار های رو نمی کنه اون سئو مورد نظر شما رو درست انجام نخواهد داد !
2- HTML رو یاد بگیرید تا هم فریب افراد مثلا سئو کار رو نخورید هم اینکه خودتون در آینده سئو سایتتون رو ارتقا بدید یا اینکه معایب رو برطرف کنید.
3- هیچ وقت سعی در فریب موتور های جستجو نکنید و از روش های تست شده برای سئو استفاده کنید.
4- گوگل وبمستر بهترین راهنمای شما در سئو سایتتون هست.