دیتاسنتر رد استیشن انگلستان (UPTime : 101%)
مگر اینکه معجزه بشه تا همچین اتفاقی بیوفته !!! یا اینکه خوده "خدا" دست داشته باشه تو این قضیه...
2000
مگا هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
چند کور ؟
هارد 300 گیگ SSHD
اس اس اچ دی چه نوع هاردیه ؟ و چه مشخصات و مزیت هایی داره ؟
پورت 1 گیگ با تضمین 1000 Mb گارانتی
هزار مگابیت منظورتونه دیگه ؟ روی هر وی پی اس چند مگابایت گارانتی میدین ؟ سرعت دانلود از مایکروسافت با ای دی ام چنتاس ؟
پشتیبانی 24 ساعته رد استیشن انگلستان
یعنی پشتیبانی خوده شما رو نداریم ؟پشتیبانی اون خارجی ها به چه درد ما میخوره ؟
آپتایم 100 %
بالاخره 101% یا 100% یا قراره بشه همون 99% همه ؟
7روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد )
بعد از 7روز چی ؟ اگر مشکل از طرف شما بود هزینه + خسارت پس میدین ؟
خیلی از فروشنده های دیگه که خیلی هم ادعا میکنن که معتبر هستن و بهترین سرویس رو ارائه میدن در صورت بوجود آمدن مشکل از طرف سرور یا دیتاسنتر کلا دیگه جواب تلفن یا ایدی نمیدن ! یوزر هم از تو سایتشون بن میکنن...امثالشون اینجا بسیار زیاد هستن !!!
من همچین سرویسی رو که پیشنهاد دادین لازم دارم برای دانلود و آپلود فای های حجم بالا ! + کارهای شخصی مثل { استفاده از چند نوع مختلف از نرم افزارهای جمع آوری ایمیل و شماره !
راستی :
عدم سختگیری به ابیوز های نظیر تورنت و اسپم
یعنی بنده حداکثر روزی چنتا ایمیل میتونم ارسال کنم { نرم افزاری دارم که سازندش تضمین کرده با سیستم خانگی میتونه 1 ساعت 180000 ارسال داشته باشه و هر 24 ساعت بالای 4 میلیون ارسال !!! }
درضمن درحال حاظر سرور دارم و لازمه که همون ویندوز با همون تنظیمات و کانفیگ IIS + برنامه های نصب شده بدون کوچیکترین دستکاری انتقال داده بشه به سرور جدید...
اصلا و ابدا نمیخوام کوچیکترین تغییری تو لینک های دانلودی که تو سایتم گذاشتم ایجاد بشه....
ظاهر امر نشون میده که سرور وسرویس خوبیه ! ولی باید به جواب قطعی سوال هام برسم....
باتشکر و عذرخواهی بابت انتقاد...