نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : چرا نباید از Farsiwebhost هاست بگیریم!

نقل قول نوشته اصلی توسط nasrsd98 نمایش پست ها
    داستان شما هم شبیه من بود با کمی تفاوت تو این ده سالی ک میزبان های مختلف رو تجربه کردم خیلی چیزارو فهمیدم خداروشکر چند وقتیه دقیقا 3 سال ک همچین مشکلاتی رو ندارم و درضمن اگر مطمعن هستید میزبان قبلی با کمال وقاحت سعی در نفوذ به سایت شمارو داره میتونید رسما شکایت کنید البته قبلش مطعن شید
    البته مطمئن نیستم.. آخرین آی پی ها رو که چک کردم مربوط به Google Bot بودش...

والا من یکی از اشتباهاتم این بودش که از سایت مرجع byethost.com نگرفتم... با اینکه از هاست فری ش استفاده می کردم جیکش در نمیومد. مدیرش هم خیلی باحاله همیشه جواب تیکت هارو خیلی سریع میدادو آخرشم یه smilie لبخند میذاشت... یکی از دلایلی این کارو نکردم واسه خاطر این بودش که میترسیدم کالاهام یه جورایی مشکل کپی رایت داشته باشه و الا هیچوقت هاست ایرانی نمی گرفتم.. جدا از اون با ماهی 3.99 دلار در ماه می تونستی پهنای باند 250 گیگ و حجم نامحدود و با 6 دلار کاملا نامحدود و واقعی داشته باشی...
    یه سری سایت های دیگه هم دارم که به هیچ عنوان مشکل کپی رایت ندارن و می خوام از همون سایت بگیرم..
    حیف که انسانیت تو کشور ما زیر علامت سواله. البته شاید مشکل از اونا هم نباشه. وقتی شرایط سخت بشه غریزه فردی ایجاب می کنه که خودتو نجات بدی و ممکنه دست به انجام هر کاری بزنی. چی بگم والا..

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    خیر سورنا بلک رو که چندین بار وی بی ایران و چند سایت قدر قدرت مثب پی سی دانلود و دالودها و میهن دانولد و ... رو به زیر کشیده مدیر فارس وب هاست هست ....این فارسی وب هاسته...
    آخیش ... خطر از بیخ گوشم گذشت. نزدیک بود برم دو رکعت نماز آیات بخونم. :D
    ویرایش توسط Just-ice : April 15th, 2015 در ساعت 19:08

2. تعداد تشکر ها از Just-ice به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)