من خودم اطلاع دقيق دارم Directi چی هست و چه کاری انجام ميده. و با چه نامهای ديگری فعاليت داره و چه وبسايتهايی زير نظر اين گروه است.Direct I یک شرکت مادر در زمینه IT هستش . دو شرکت Resseller Club که مربوط به فروش اکانت های ریسلری این شرکت هست و شرکت
Public Domain Registry به عنوان Registrar این شرکت که امکان ثبت تکی دامنه با پنل اختصاصی و بدون واسطه و دسترسی هیچ شخص ثالثی رو به عموم میده .
يعنی شما واقعاً نميدونيد که توی ايران اکثر کاربرا دسترسی به راههای پرداخت بينالمللی ندارن و من خودم به صراحت گفتم ثبت و پرداخت توسط ما انجام ميشه. اونم به دليل محدوديت ايرانیها.
سه واسطه؟ واقعاً جالبه! چطور محاسبه کرديد که سه واسطه در اين بين يافتيد؟من به تناقض میرسم ! و شما با این توضیحات ثبت مستقیم و بی واسطه از Public DOmain Registry انجام نمیدید .
تا حدی که 3 واسطه ایجاد میشه :
1) Overline India - Direct I
2) شما - Overline India
3) مشتری - شما
و امکان دسترسی هم توسط نزدیکترین رابط با Direct i همیشه وجود داره
تناقض؟ من احساس ميکنم شما ميخوايد به زور از توی يه کاسه ماست يه مويی پيدا کنيد. وگرنه حرفای من خيلی روشن و واضح بود و شفاف گفتم که چگونه عملکردم را هم توضيح دادم.
مگه من گفتم در Public Domain Registry دومين رو ثبت میکنيم؟ خيلی روشن برای بار آخر ميگم ما در اين وبسايت و توسط اين سرويس دهنده دومين رو ثبت نمیکنيم و دومين ثبت شده توسط Directi ثبت ميشه که ما ثبت و پرداخت رو برای بار اول انجام ميديم و در صورتی که کاربر بخواد براش شارژ هم ميکنيم تا هر وقت بخواد دومينهای ديگر ثبت کنه.من به تناقض میرسم ! و شما با این توضیحات ثبت مستقیم و بی واسطه از Public DOmain Registry انجام نمیدید .
يوزر هم بعد از ثبت و پرداخت ما رمز عبورش رو قاعدتاً عوض ميکنه و ديگه کاربر ميمونه و Directi