کم کم دارن افرادی که ناراضی هستن اعلام میکنن نگران نباشید
جبهه گیری من از این بابت هست که هیچ حس مسئولیت پذیری ندارید ( شخصا 24 ساعت الاف بودم از این که سرکارم گزاشتید عصبی هستم )
1-افدی که باور نمیکنن حرف های من رو تیکت هایی که زدم موجود هست میتونم اس***ین بزارم
2-
سرویس تست رایگان بوده کسی وقتی استفاده میکنه چه دلیلی داره بیاد نارضایتی خودش رو اینجا اعلام کنه ؟(مبنای خودتون رو سرویس تست نزارید) چون چند تا از دوستای خودم ازتون سرویس گرفتن برای کرک و دیداس و ....
3- 8 صفحه جلو اومده فقط به خاطر سوال پرسیدن خریدار ها کم بودن
4 - من اصلا مشکل به تیکت نیست من مشکلم با شما اینه که اصلا سروری دریافت نمیکنم !! چرا متوجه منظور من نمیشید ؟
5- یعنی الان من باید منتظر باشم تا شما تصفیه حساب کنید بعد بیاید اون پول رو به من بدین ؟ یعتی هیچ پولی شما ندارید ؟ (با این اوصاف فکر میکنم باید 24 ساعت هم برای دریافت پول صبر کنم
پیشنهاد میدم به جای شعار های رنگارنگ واقعا کیفیت سرویس ها تون رو خوب کنید اینطوری نیازی به خسارت دادن هم نیست (این رو چون اول کار هستید گفتم)
در کل من از 3 تا فروشنده سرور داخل این فروم نزدیک به 300 تا سرور در طول 2 سال خریدم ( اگه باور نمیکنید میتونم اس***ین و لینک بدم خودتون ببینید) امید داشتم بتونم با شما همکاری کنم ولی خودب خوشبختانه یا متاسفانه اول کار خراب کردین
موفق باشید