نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 137

موضوع: سرور مجازی رایگان یک هفته با تحویل آنی و به همراه پنل مدیریت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رایگان یک هفته با تحویل آنی و به همراه پنل مدیریت

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa73 نمایش پست ها
    کم کم دارن افرادی که ناراضی هستن اعلام میکنن نگران نباشید
    جبهه گیری من از این بابت هست که هیچ حس مسئولیت پذیری ندارید ( شخصا 24 ساعت الاف بودم از این که سرکارم گزاشتید عصبی هستم )
    1-افدی که باور نمیکنن حرف های من رو تیکت هایی که زدم موجود هست میتونم اس***ین بزارم
    2- سرویس تست رایگان بوده کسی وقتی استفاده میکنه چه دلیلی داره بیاد نارضایتی خودش رو اینجا اعلام کنه ؟(مبنای خودتون رو سرویس تست نزارید) چون چند تا از دوستای خودم ازتون سرویس گرفتن برای کرک و دیداس و ....
    3- 8 صفحه جلو اومده فقط به خاطر سوال پرسیدن خریدار ها کم بودن
    4 - من اصلا مشکل به تیکت نیست من مشکلم با شما اینه که اصلا سروری دریافت نمیکنم !! چرا متوجه منظور من نمیشید ؟
    5- یعنی الان من باید منتظر باشم تا شما تصفیه حساب کنید بعد بیاید اون پول رو به من بدین ؟ یعتی هیچ پولی شما ندارید ؟ (با این اوصاف فکر میکنم باید 24 ساعت هم برای دریافت پول صبر کنم

پیشنهاد میدم به جای شعار های رنگارنگ واقعا کیفیت سرویس ها تون رو خوب کنید اینطوری نیازی به خسارت دادن هم نیست (این رو چون اول کار هستید گفتم)
    در کل من از 3 تا فروشنده سرور داخل این فروم نزدیک به 300 تا سرور در طول 2 سال خریدم ( اگه باور نمیکنید میتونم اس***ین و لینک بدم خودتون ببینید) امید داشتم بتونم با شما همکاری کنم ولی خودب خوشبختانه یا متاسفانه اول کار خراب کردین

موفق باشید
    اولا کسانی که از سرویس های تست استفاده میکنن علناً دارن یک سرویس تریال دریافت میکنن برای اطمینان از کیفیت قبل از خرید ؛ خوده بنده هم گرفتم و تست کردم اما نه برای استفاده دی داس و این موراد! این مورد سوء استفاده از فروشنده و اعتماد هست ؛ کاره درست رو روبیناسرور میکرد که کارت ملی هم میگرفت برای وریفای تا امثال دوستان شما سوء استفاده نکنند یا جناب حاجیانی که به تک تک مشتریان زنگ میزنن و وریفای رو انجام میدن .
    حق ما همون پی پالی هست که قبض آب و برق و تعد نامه و ... اینا رو بگیره حق ما همون نماد اعتماده که برن از پلیس سابقه کیفری رو چک کنن ! تا وضعیت ما این جور باشه و از اعتماد در اینترنت سوء استفاده بشه همینه.
    جناب پور مهدوی از همکاران شناخته شده برای بنده هستند ؛ بنده کل تایپیک رو خوندم اما به هیچ وجه متوجه مشکل شما نشدم .
    اگر میشه بفرمایید چه مشکلی داشتید خب ؟ حل نشده ؟ رسیدگی نشده ؟ هنوزم مشکل وجود داره ؟
    از نظره بنده سرویس دهی مناسبی دارند و عالی و خوش برخورد هستند ؛ اما جای سوال باقی میمونه که بپرسم ؛ شما مگه چقدر دارید هزینه پرداخت میکنید ؟
    هزینه ای که پرداخت کردید رو از لحاظ جهانی چون توی اینترنت هستیم بررسی کنید ؟!
    سرور مجازی رم یک گیگ رو دارن میدن 20$ تا 35 $ .
    همین پشتیبانی که الان دارن بهتون میدن هم با توجه به هزینه بسیار زیاد هست و توقع چنین پشتیبانی حرفه ای و پنلی که در اختیارتون میزارن و هزینه سرور های کولو شده ای که دارند رو نمیده و شک ندارم که دارن از جیب خودشون مایه میزارن برای اینکار تا بتونن پیشرفت داشته باشن. بعید میدونم حتی یک ذره هم سود برده باشند از این سرور ها و تنها هدفشون موفیقت وب ایران و جامعه ی ما بوده .
    ویرایش توسط mhiizadi : April 9th, 2015 در ساعت 01:45

2. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)