دوستان عزیزی که لطف کردن و از سایت و مجموعه ما تعریف کردن ما خیلی سپاسگزاریم .
دوستانی هم که نکته منفی سایت ما رو اسممون میدونن ، تشکر میکنم که نظرتون رو گفتید . حقیقت اینه ما فعالیتمون هیچ ربطی به سایتی که میگید نداره . اینکه عزیزان دیگه ای قبل از ما - حالا با هر نیت و هدفی- کار کردند ، جای تشکر داره ، ما نیومدیم بازار کسیو خراب کنیم . چون اصلا دنبال بازارشم نیستیم . نام مجموعه ما ایران فیلم هست و با ادرس های مستقیم زیر میتونید وارد سایت ما بشید :
iranfilm.tv
iranfilm.info
iranfilm.us
iranfilms.ir
ایرانفیلم.com
حالا اینکه تحت دامنه .net یا org دوستان عزیزی قبلا پروژه ای رو با همین نام در خارج از کشور - تا جایی که من متوجه شدم - شروع کردند ، واقعا دلیل قانع کننده ای نیست که این نام رو انحصار بدونیم . خصوصا اینکه دامنه دات کام در اختیارشون نبوده و ما هم دامنه هایی به همین نام رو داریم . اصلا این بحث اشتباه هست ، ما محتوایی داریم که با محتوای سایت های دیگه فرق داره ، سبک کاری متفاوتی داریم و کاربر مشترک زیادی نداریم . ما محتوا را برای محیط خانواده ایرانی آماده میکنیم . مستند ها رو برای ایرانیها دوبله میکنیم و بهترین فیلم ها و برنامه های صدا و سیما رو میزاریم و اخبار سینمای روز دنیا و ایران رو نشر میدیم . این ها فعالیت هایی است که قبلا نمونه نداشته . شما اگر منصف باشید واقعا متوجه میشید که مجموعه ما با هدف درست و در راه درستی داره کار میکنه
شما فکر کنید بچه شما میخواد یک فیلم دانلود کنه ، امروزه به راحتی تقریبا تمام سایت ها فیلم ها رو درهم برای دانلود میزارن ، چند دقیقه در موردش فکر کنید منظور من رو متوجه میشید . اینکه بسیاری از سایت های بزرگ ایران بعد از در جریان قرارگرفتن در مورد کل پروژه ایران فیلم اقدام به همکاری های تبلیغاتی با ما کردند ، نشان میده مجموعه ما در راه درستی گام برمیداره و ما از شما میخواهیم در این راه به ما کمک کنید هدف از این تاپیک صرفا همینه . نه اینکه بخواهیم وقت همدیگر رو در مورد مسائل کم ارزش هدر بدیم .