نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید IranFilms آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم

دوستان عزیزی که لطف کردن و از سایت و مجموعه ما تعریف کردن ما خیلی سپاسگزاریم .

دوستانی هم که نکته منفی سایت ما رو اسممون میدونن ، تشکر میکنم که نظرتون رو گفتید . حقیقت اینه ما فعالیتمون هیچ ربطی به سایتی که میگید نداره . اینکه عزیزان دیگه ای قبل از ما - حالا با هر نیت و هدفی- کار کردند ، جای تشکر داره ، ما نیومدیم بازار کسیو خراب کنیم . چون اصلا دنبال بازارشم نیستیم . نام مجموعه ما ایران فیلم هست و با ادرس های مستقیم زیر میتونید وارد سایت ما بشید :
    iranfilm.tv
    iranfilm.info
    iranfilm.us
    iranfilms.ir
    ایرانفیلم.com

حالا اینکه تحت دامنه .net یا org دوستان عزیزی قبلا پروژه ای رو با همین نام در خارج از کشور - تا جایی که من متوجه شدم - شروع کردند ، واقعا دلیل قانع کننده ای نیست که این نام رو انحصار بدونیم . خصوصا اینکه دامنه دات کام در اختیارشون نبوده و ما هم دامنه هایی به همین نام رو داریم . اصلا این بحث اشتباه هست ، ما محتوایی داریم که با محتوای سایت های دیگه فرق داره ، سبک کاری متفاوتی داریم و کاربر مشترک زیادی نداریم . ما محتوا را برای محیط خانواده ایرانی آماده میکنیم . مستند ها رو برای ایرانیها دوبله میکنیم و بهترین فیلم ها و برنامه های صدا و سیما رو میزاریم و اخبار سینمای روز دنیا و ایران رو نشر میدیم . این ها فعالیت هایی است که قبلا نمونه نداشته . شما اگر منصف باشید واقعا متوجه میشید که مجموعه ما با هدف درست و در راه درستی داره کار میکنه
    شما فکر کنید بچه شما میخواد یک فیلم دانلود کنه ، امروزه به راحتی تقریبا تمام سایت ها فیلم ها رو درهم برای دانلود میزارن ، چند دقیقه در موردش فکر کنید منظور من رو متوجه میشید . اینکه بسیاری از سایت های بزرگ ایران بعد از در جریان قرارگرفتن در مورد کل پروژه ایران فیلم اقدام به همکاری های تبلیغاتی با ما کردند ، نشان میده مجموعه ما در راه درستی گام برمیداره و ما از شما میخواهیم در این راه به ما کمک کنید هدف از این تاپیک صرفا همینه . نه اینکه بخواهیم وقت همدیگر رو در مورد مسائل کم ارزش هدر بدیم .
    ویرایش توسط IranFilms : April 1st, 2015 در ساعت 20:52

2. تعداد تشکر ها ازIranFilms به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)