نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: درخواست فوری شریک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

پیش فرض درخواست فوری شریک

باسلام خیلی سریع میرم سر اصل مطلب: توضیح:من اومدم چند وقت پیش یه شبکه اجتماعی راه بندازم وهمه کاراشو کردم اما به دلیل برخوردن به تعطیلات نوروز وپیش اومدن مشکلات مالی وکمبودوقت سریع نیاز به شریک دارم جزئیات: شریک برای یک شبکه اجتماعی میخوام-این شبکه بااسکریپت پی اچ پی فاکس ساخته شده کارایی که برای شبکه انجام وشده وامتیازاتش: 1-طراحی استیکرهای اختصاصی باخلق شخصیت جدید توسط بهترین گرافیست های کشوری 2-ضبط یک اهنگ با نام این شبکه در استودیو اوای پارسیان تهران وبازخوانی اهنگ توسط چند خواننده دیگه ودارای کدپیشواز ایرانسل 3-امتیاز عضویت بزرگترین هنرمندان ایران در این شبکه ومعرفی ان بعنوان یکی از فن پیج های رسمیش(این گزینه با پارتی بازی جور شده چون خودمم یه7سالی هست هنرکار میکنم) 4-شخص بنده مسلط به کل سئوهستم واگه هزینه های مورد نظرم تامین بشه میتونم شبکه رو تو کلمه های چت.چت روم و....بیارم اول گوگل 5-و.......... نکته:شریک برای این میخوام که هزینه ماژول ها وقالب در حال طراحی شبکه+هزینه تبلیغات تامین کنه(قیمت پایه دومیلیون به بالا)خودمم تو کلمات مورد نظر میارمش اول تضمین:خیلیاتون میخوای بگید تضمین چیه:از اونجایی که سلیقه هاتون متفاوته تضمین هایی که مد نظرتون خصوصی بفرستید مطالعه میکنم+شماره تماس
    ویرایش توسط mchteh : March 20th, 2015 در ساعت 19:01

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)