سلام ...
علت اینکه امروز داریم در این انجمن سرور ۵۰۰۰ تومنی میبینیم اینه ک طرف زود ، تند و سریع اومده تو این کار از همون ماهه اولم سود میخواد ! ، نیازی ب گفتن هیچ حرفی در این مورد نیست ، ب نظر من بزارید تجربه کنند !
اما مشتری چی ؟
بنده شخصا شاهدم مشتری ب خاطر ۱۰۰۰ تا تک تومن بیخیال شد رفت سراغ فروشنده ارزون تر !!
روز بعدش اینجا تاپیک زده بود ک کلاهه منو برداشتن و ... ک تازه اونم پیگیری میکردی میدیدی ک مشکل از خود کاربر بوده ! :|
من فک میکنم کلا ما ایرانیا بد عادت کردیم ، این همین داستان خرید کردنمونه ک میریم یه جنس رو از ۱۰۰۰ جا قیمت میگیریم ، بعد ارزون ترینو میخریم ! (البته دو حالت داره ، حالت دومش هم اینه ک گرونترینو میخریم ! :دی )
مثلا فرض کنید در عنوان تاپیک های فروش یه جا گفته میشه : " رم ۱ : ۵۰۰۰ ت " یا مثلا یه جا دیگه : " رم ۱ : ۲۵۰۰۰ ت " ، حتما مشتری در این موارد هم میگه خب جفتش رم ۱ ه دیگه ، پس اون یکی بیخود گرون ه ، میره همون سرور ۵۰۰۰ تومنی رو میخره فک هم میکنه ک خیلی زرنگی کرده !
در مورد هاست یا سرور این بحث خیلی فرق میکنه ، چون دیگه بحث یه جنس نیست ، اصلا نمیخوام بگم اورسل ، چون الان دیگه هیچ فروشنده ای (هیچ یعنی بالای ۹۰ درصد) سمت اورسل نمیره ، چون نیازی نداره !! ، الان دیگه سروری ک برای مجازی سازی داره استفاده میشه در بد ترین حالت ممکن ۳۲ گیگ رم داره (تازه این بدترین حالت ه) و در حالت عادی ۶۴ ب بالا رم داره ، سایر منابع هم ب همین ترتیب ه !
بحث مشخصات سرور اصلی هست ، سروری ک کلا ۱۵۰،۰۰۰ ت تموم شده با سروری ک ۵۰۰ ~ ۶۰۰ تومن در ماه هزینه اش ه .
بحث دیتاسنتر هست ، ک ترجیحا اسم نمیبرم :دی
بحث پورت هست ک خیلی مهمه ، سروری ک ۱۲۸ گیگ رم داره و پورتش یک گیگ (1Gbps) ه ، این سرور وقتی تا نصف هم پر شه ، صدای همه مشتریا در میاد !!
بحث اعتبار و سابقه فروشنده هست ، خوشبختانه برای در آوردن سابقه هر کس ۱۰۰۱ راه هست ، تاریخ ثبت دامین ، نماد داره ؟ نداره ؟ ، شرکت ه ؟ شخصه ؟ ، یه آدرس تلفن درست حسابی تو سایت طرف هست ؟ نیست ؟ ، یا ب قول این خارجیا دیگه هیچی نبود برید گوگل کنید ، اسم شرکت رو سرچ کنید ببینید چیا میاد ، مثلا در جاهایی مثل همین انجمن یا پرشین تولز درباره خیلی شرکت های هاستینگ بحث هست ! :دی
و هزاران بحث دیگر :دی
اما من شخصا ب عنوان یک فروشنده ، حاضرم در ماه ضرر هم بدم ، اما سرور رو اینطوری مثل بعضی دوستان حراج نکنم ! ، چون علاوه بر اینکه کیفیت ب شدت پایین میاد ، اونطوری زیادی خوش ب حال بعضیا میشه ...
ب عنوان یک فروشنده هم ، واقعا توقع دارم مشتری قبل خرید ب جای بررسی قیمت خیلی چیزای دیگه رو هم بررسی کنه ، اما ظاهرا توقع زیادیه :دی ،
بگذریم ... سال نو تون پیشاپیش مبارک ...
با تشکر ...