نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
درست میگید شما که باید خریدار عاقل باشه :

آخه شما حرفه ای هستی و از همه چیز خبر داری ، اما فکر نکنم زیاد با افرادی که سطح اطلاعات پایین تری دارند برخورد کرده باشی .

طرف بهش قیمت دادم ، میگه مگه سره گردنست این قدر گران میدی . همکارات رو نگاه کن ، این افراد میگن خوب سرور سروره دیگه . یک مجازی سازیم میریزی روش و تمام . اینی که گران میده انصاف نداره و داره پول الکی میگیره .

حالا دیگه مجازی سازی شده علمی و کلی براش همایش میزارند .

هدف اینه این افراد مبتدی و نا وارد مطع بشوند . همین و بس !!! . حالا با وجود اون استاندارد که من گفتم این مسائل هم حل میشه . زوری نیست که کسی

قبولش کنه . اما بهتره کسایی که موافقش هستند اعلام بشوند و بعد با وحید هم صحبت می کنیم که برای این افراد یک رنک جدا قرار داده بشه و بعدا ملت دنبال این میگردند چرا اینا رنکشان فرق داره ، پیگیر که بشوند ، همه چیز لو میره

اینا همه طرح و نظر و پیشنهاده ، هر حالی می توانند داشته باشه . وقتی هم چنین بحثی بشه ، اونایی که به قول ممد مفتاد تومانی مدهند ، باید به کاربرانشان در این مواردجواب بدهند ، که آیا جریان رم شیر در سرور های شما هست ؟ نیست ؟

و خیلی چیز دیگه . همه اینا پایه و اساس کار هست

والله من که روی سرورهام حداقل حداقل 512 مگ رم خالی میزارم یعنی اگر 8 گیگ رم داره سرور 7.5 گیگش vps میسازم بقه اش را ازاد میزارم

حالا بماند که خیلیها یا بعضیها کلی هم اور سل میکنند