نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با طرح ساماندهی هاستینگ موافقید ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 83.33%
  • خیر

4 16.67%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

پیش فرض بحران جدی - فقط مدیران سرور ها

سلام به همه دوستان عزیز .

لطفا کسانی که سرور دارند در این تاپیک شرکت کنند ، حتی کسانی که Reseller دارند هم شرکت نکنند

با توجه وضع فجیه بوجود آمده ( افزایش هاستینگ ) متاسفانه بازار خراب شده و هر بچه ای برای خودش هاستینگ زده .

حاصل کار به دلیل نا کارامد بودن و کیفیت ضعیف این هاستینگ ها به ضرر ما ها شده و بی اعتمادی را برای ما حاصل آورده .

شاید قدیم به دلیل وضع بهتر کسی حاضر به تحقیق هم نمیشد ، اما الان باید 1000 تا دلیل مناسب داشته باشی و کلی Award و رنک داشته باشی . یا اینکه کسی معرفی کرده .

بر این اساس تصمیم بر این گرفتم که این تاپیک رو بزنم و طرح پیشنهادی خودم رو بگم

طرح من اینه که با توافق دوستان ، یک رنج قیمت برای سرویس های مختلف در نظر بگیریم و افراد هم در صورت به نتیجه رسیدن به بحث اونو قبول کنند و در سایت ها اعمال کنند

هدف من اینه که جلوی خورده فروشی و کم فروشی رو بگیریم . جلوی 100 گیگ رسلر ماهی 3 هزار تومان و

سرور مجازی اختصاصی با رم 10 گیگ ماهی 5 هزار تومان .

دوستان میداند من چی میگم

چون که اول طرح هست ، ما یک رنج دست بالا میگیریم و بعدا با نظر جمع تغییر میدیم .

مثلا سرور مجازی با رم 256 رو حداقل 15 هزار تومان بگیریم ، تا 30 هزار تومان .

این انتخاب قیمت با نظر جمع انتخاب میشه . ما برای هاست - رسلر - VPS - VDS تعیین قیمت می کنیم .

سرور هم که دست ما نیست و دیتاسنتر .

دوستان لطفا نظرشان رو بفرمایند و سعی شود که تاپیک را در راستای موضوع ادامه بدیم و از بحث های انحرافی کم کنیم .

همچنین اگه شرایطی ایجاد بشه که مدیران سرور عزیز با خورده فروش ها جدا بشوند ، خیلی خوبه

بحث ها و جدل های اضافی به PM انتقال داده بشه خیلی بهتره
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

2. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)