سلام به همه دوستان عزیز .
لطفا کسانی که سرور دارند در این تاپیک شرکت کنند ، حتی کسانی که Reseller دارند هم شرکت نکنند
با توجه وضع فجیه بوجود آمده ( افزایش هاستینگ ) متاسفانه بازار خراب شده و هر بچه ای برای خودش هاستینگ زده .
حاصل کار به دلیل نا کارامد بودن و کیفیت ضعیف این هاستینگ ها به ضرر ما ها شده و بی اعتمادی را برای ما حاصل آورده .
شاید قدیم به دلیل وضع بهتر کسی حاضر به تحقیق هم نمیشد ، اما الان باید 1000 تا دلیل مناسب داشته باشی و کلی Award و رنک داشته باشی . یا اینکه کسی معرفی کرده .
بر این اساس تصمیم بر این گرفتم که این تاپیک رو بزنم و طرح پیشنهادی خودم رو بگم
طرح من اینه که با توافق دوستان ، یک رنج قیمت برای سرویس های مختلف در نظر بگیریم و افراد هم در صورت به نتیجه رسیدن به بحث اونو قبول کنند و در سایت ها اعمال کنند
هدف من اینه که جلوی خورده فروشی و کم فروشی رو بگیریم . جلوی 100 گیگ رسلر ماهی 3 هزار تومان و
سرور مجازی اختصاصی با رم 10 گیگ ماهی 5 هزار تومان .
دوستان میداند من چی میگم
چون که اول طرح هست ، ما یک رنج دست بالا میگیریم و بعدا با نظر جمع تغییر میدیم .
مثلا سرور مجازی با رم 256 رو حداقل 15 هزار تومان بگیریم ، تا 30 هزار تومان .
این انتخاب قیمت با نظر جمع انتخاب میشه . ما برای هاست - رسلر - VPS - VDS تعیین قیمت می کنیم .
سرور هم که دست ما نیست و دیتاسنتر .
دوستان لطفا نظرشان رو بفرمایند و سعی شود که تاپیک را در راستای موضوع ادامه بدیم و از بحث های انحرافی کم کنیم .
همچنین اگه شرایطی ایجاد بشه که مدیران سرور عزیز با خورده فروش ها جدا بشوند ، خیلی خوبه
بحث ها و جدل های اضافی به PM انتقال داده بشه خیلی بهتره