نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
این موارد کلی عرض شد

اما بنده در حال حاضر با بررسی توابع مورد استفاده اسکریپت های رایج و حذف اونها از این مورد استفاده میکنم :

suhosin.executor.func.blacklist = system,passthru,exec,popen,proc_close,proc_get_sta tus,proc_nice,proc_terminate,shell_exec,highlight_ file,escapeshellcmd,debugger_off,debugger_on,leak, listen,define_syslog_variables,ftp_exec,posix_unam e,posix_getpwuid,disk_free_space,disk_total_space, show_source,dl,symlink,php.ini,listen,syslog,php_i ni_scanned_files,inurl,openlog,crack_check,crack_c losedict,pcntl_exec
سلام
پس از استفاده از این موراد (حدود یکی دو ماه پیش) با مشکلاتی مواجه شدیم و سریعا برداشتیم
یکی از مشکلات : وجود توابع disk_total_space ,disk_free_space در این لیست است که کاملا بخش مدیریت دیتالایف را از کار می اندازد هرچند برای جلوگیری از شل ها بسیار خوب است (چون بیشتر شل ها این دو تابع را دارند)
این یکی از مشکلات بود با برداشتن این 2 تابع پنل مدیریت دیتالایف باز شد ولی باز هم سایت بازنشد
همچنین افزونه هایی از وردپرس نیز به مشکل خورند و یک سری سایت ها باز نشد
من فقط همین 2 تا را پیدا کردم که مشکل ساز بودند و کاملا رها کردم (بعد از برداشن این 2 مشکل درصدی از سایت ها حل شد ولی نه همه!)
اما خوشحال میشوم لیستی که این مشکلات را نداشته باشد در اختیارمان بگذارید
با احترام
مهدی تمدن

- - - Updated - - -

برای مثال یکی از مشکلات دیگر درمورد دیتالایف: ازکار افتادن دانلود فایل های ضمیمه بود که با حذف ان دو تایع هم حل نشد!!!
منتظر ارائه ی راه حل از طرف شما و دیگر دوستان هستم
باتشکر