نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
خیر بنده جسارتی نکردم که شما به نام خودتو دارید میزنید
فقط عرض کردم که به چه شکل میخوایین واگزار کنید چون تا آنجایی که بنده میدونم این اسکریپت برای هر نفر یک لایسنس میده و این لایسنس برای یک سایت هست البته در صورت تغییر آدرس سایت طبق توضیحات خودشون باید برای دامنه جدید تنظیم شود
به همین دلیل برای دو دامنه همزمان امکان پذیر نیست تا جایی که بنده میدونم و بدون لایسنس هم قابل ارائه نیست بنده خودم این سیستم رو داشتم و کاملا در جریان این سیستم هستم بعد از فروش هم باید به پشتیبانی سیستم اعلام کنید که ایمیل پشتیبانی برای این لایسنس به ایمیل مثلا فلان خریدار تغییر یافته است
و جسارتا اینکه اسکریپتی که 350قیمت آن هست رو چطور شما 20هزار تومن میفروشید قصد جسارت نیست فقط سوال هست چون برام جالب هست این تفاوت قیمت!!!!

- - - Updated - - -

در مورد این این اسکن حقیقتا بنده اطلاعی نداشتم و پیشنهاد بنده از نظر تنوع خدمات اسکریپت بوده که واقعا با مشاهد پی می برید از این نظر از همه برتر است البته هرسیستمی نقاط ضعفی داره و هیچ سیستمی بی ایراد و عیب نیست به هر حال من روی چندید سایت بزرگ این اسکریپت رو دیدم نمونه پاتوق دی ال

شما مثل اینکه از خودتون اینارو دارید میکید ما همین اسکریپتو بدون نیاز به لایسنس و اوجینال تغییر ای پی اینا میدیم ربطی نداره عزیزم